Katso kuvat!
oskari tylyttää sannaa

Oskari Katajisto ja Sanna-rakas järjestivät kohtauksen kadulla: Taksin tilaaminen tuotti tuskaa ja draamaa - kuvat!

30.05.2018 11:01

Näyttelijä Oskari Katajisto ilmestyi viime viikolla Sanna-rakkaansa kanssa Helsingin Mummotunnelin avajaisiin. Pari hehkutti bileissä suhteensa voivan hyvin, mutta paparazzikuvat paljastavat, että Oskari tylytti Sannaa alkuillasta voimakkain sanakääntein. 

 

oskari ja sanna tilaavat taksia

Rakastavaiset odottelivat Eirassa taksia. Oskari seisoi malttamattomana vieressä, kun Sanna tuprutteli tupakkaa ja näppäili kännykkäänsä. Hetken näytti jo siltä, että Oskarin kauan odottama taksi saapuisi paikalle. Sannakin näytti toiveikkaalta. 

oskari ripittää sannaa

Taksi ei kuitenkaan pysähtynyt parin kohdalle. Tästä tulistuneensa Oskari kääntyi Sannaan päin ja ryhtyi käsillään esittämään, miten taksi olisi pitänyt tilata. Näyttelijän meuhkaaminen herätti kadulla huomiota.

oskari huitoo taksia

Oskari näytti todella harmistuneelta. Sanna puolestaan näytti lähinnä epätoivoiselta. Sitten Oskari huomasi, että taksi saapuu vihdoin noutamaan heitä. 

oskari huitoo taksia

Oskari osoitteli mahtipontisesti taksikuskille mihin tämän tulisi pysähtyä. Sanna kipitti perässä hämmentyneenä. Lopulta stressaava episodi oli ohi ja pari köpötteli taksiin huojentuneina. 

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!