Uutiset

Oopperatähti Hannu Jurmua syytetään ex-rakkaansa pahoinpitelyistä – rikoshistoriassa myös rattijuopumustuomio

23.02.2019 08:39

Espoon käräjäoikeudessa luettiin viime viikon torstaina oopperalaulaja Hannu Jurmulle viisi syytettä pahoinpitelyistä sekä yksi syyte lievästä pahoinpitelystä. Syyttäjän mukaan Tapiolan seurakunnan kanttorina toimiva Jurmu pahoinpiteli ex-avopuolisoaan toistuvasti vuonna 2016 Espoossa.

Tuomio rattijuopumuksesta

Espoon käräjäoikeudesta selviää, ettei Jurmu ollut ensimmäistä kertaa syytettyjen penkillä. Hänet nimittäin tuomittiin vuonna 2015 rattijuopumuksesta 50 päiväsakkoon. Jurmun tuloilla maksettavaa kertyi 1 800 euroa.

Jurmu on tuttu Savonlinnan oopperajuhlista. Kuva on vuoden 2013 Macbeth-oopperasta, jossa Jurmu (vas.) oli Malcolmin sivuroolissa.
Jurmu on tuttu Savonlinnan oopperajuhlista. Kuva on vuoden 2013 Macbeth-oopperasta, jossa Jurmu (vas.) oli Malcolmin sivuroolissa.

 

Hannu Jurmu on tunnettu tenorilaulaja. Hän on ollut Suomen kansallisoopperan ja Savonlinnan oopperajuhlien vakioesiintyjä. Palkittu tenori on menestynyt myös lukuisissa laulukilpailuissa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö ja Timo Seppäläinen/Itä-Savo
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!