fbq
Uutiset
19.10.2018 17:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Ilta
Onko laulajalupaus Ilta seuraava supertähti? Kaunottaren ura käynnistyi yhteiskappaleella Cheekin kanssa: ”Olen tällä hetkellä tyttöyden ja naiseuden kynnyksellä!”
Uutiset
19.10.2018 17:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Suomalais-saksalainen laulajalupaus Ilta esiintyi syyskuun lopussa suorassa Miss Suomi -finaalissa. Vaaleahiuksinen kaunotar tuli aikoinaan tunnetuksi, kun vieraili Cheekin hittikappaleella Sillat. Hän esiintyi myös Cheekin jäähyväiskeikoilla.

- Jännitän esiintymistä sopivassa määrin, en kuitenkaan niin paljon, että se estäisi esiintymistä. En ole koskaan mokannut suuremmin, joten minulle ei ole jäänyt pelkoja esiintymistä kohtaan, Ilta kertoi Seiskalle Miss Suomi -finaalin jälkeen.

Annetaan Illan kertoa itse itsestään:

- Olen 21-vuotias laulaja. Olen tällä hetkellä tyttöyden ja naiseuden kynnyksellä. Koen vahvoja tunteita ja niitä pyrin kirjoittamaan kappaleiksi. Kiihdyn nollasta sataan, Ilta naurahtaa.

Ilta

Musiikki on ollut aina läsnä Illan elämässä.

- Olen aina soittanut ja laulanut. Olen kuusihenkisestä perheestä ja olemme kaikki musikaalisia. Olen pitänyt pienestä pitäen huomiosta ja sain sitä kovalla lauluäänelläni. Ensimmäinen esiintymismuisto on ala-asteen ensimmäiseltä luokalta, kun lauloin koko koulun edessä Heinillä härkien kaukalon -kappaleen. 

Ilta on julkaissut neljä omaa kappaletta: Koukkuun, Ristitulessa, Muurit ja Naurettava. Ensimmäinen pitkäsoitto nuorelle naisella on työn alla, mutta hän ei voi vielä paljastaa julkaisuajankohtaa.

- Se on kuitenkin jo tekeillä, Ilta paljastaa.

Miten päädyit yhteistyöhön Cheekin kanssa?

- Olimme saman managerointiyrityksen alla Cheekin kanssa. Cheek oli kuullut demoja, jota olin äänittänyt. Kun tapasimme toimistolla, hän halusi kuulla pari kappaletta livenä. Minähän esitin ja pian sen jälkeen hän pyysi testilaulamaan Sillat-kappaleen.
 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »