Katso kuvat!

Oma tenniskenttä ja massiivinen laituri! NHL-tähti Jori Lehterä ja fitness-Lotta kunnostivat vanhasta mökistä hirmuisen ökyhuvilan – kuvat!

Uutiset | 14.08.2018 09:51

NHL-tähti Jori Lehterä, 30, hankki vuosi sitten Kämmenniemestä neljä rantatonttia, jotka levittäytyvät 1,3 hehtaarin alueelle.

NHL-seura Philadelphia Flyersin hyökkääjä pulitti rantakaistaleesta 850 000 euroa. Kauppojen mukana kiekkomiljonääri sai haltuunsa liudan vanhoja mökkejä, jotka olivat parhaat päivänsä jo nähneet.

Lue myös: NHL-tähti Jori Lehterä hankki huikean mökkiparatiisin – 850 000 euron rantatontti!

Katto uusiksi

Vanhojen rakennusten kunto ei riittänyt Jorin tarpeisiin, vaan hän teetti alueen päärakennukseen mittavan peruskorjauksen. Remontin yhteydessä katto uusittiin ja vanha hormi purettiin. Samalla terassialueita laajennettiin ja sisätiloihin tehtiin hienosäätöä.

Muutostöiden myötä vanhasta, 1960-luvulla valmistuneesta mökistä tuli moderni huvila, jossa on kaikki mukavuudet ympärivuotiseen käyttöön. Sen on suunnitellut Jorin mieltymysten mukaan tamperelainen arkkitehtitoimisto.

Huvilassa on suuret ikkunat, joista voi ihailla kaunista järvimaisemaa.
Huvilassa on suuret ikkunat, joista voi ihailla kaunista järvimaisemaa.

Pohjapiirustusten mukaan huvilassa on 171 neliötä, joten tilaa Jorilla ja hänen fitnesspuolisollaan Lotalla riittää. Pariskunnalla on 1-vuotias Elsa-tytär, ja perheellä on myös siperianhusky.

Lue myös: Mökiltä vartissa Tampereen keskustaan: tällä 40 000 euron kiituriveneellä NHL-tähti Jori Lehterä viilettää vesillä – kuva!

Kolme makuuhuonetta

Osittain katetulta terassilta avautuu kaunis näkymä Näsijärvelle. Mökissä on kolme makuuhuonetta, kylpyhuone, iso makuuhuone sekä yhdistetty keittiö ja ruokasali.

Tonttia ympäröi vehreä piha-alue. Kokonaisuuden kruunaa huvilan taakse rakennettu tenniskenttä, jolla Jori ja Lotta pääsevät hikoilemaan. Alueella on myös vierasmajoja.

Huvilan takana on tenniskenttä huoltorakennuksineen.
Huvilan takana on tenniskenttä huoltorakennuksineen.

Lue myös: Jori Lehterän ja Lotta-vaimon esikoinen syntyi: Tässä tämä meidän nahkapokaali nyt sitten on!

Huvilalta laskeutuu portaat suoraan rantasaunalle, jossa voi saunoa kuin veden yllä. Kokoa saunalla on noin 20 neliötä. Saunan vieressä on massiivinen laituri, jolla on mukava ottaa aurinkoa ja mahtuu vaikka pitämään isommatkin laituritanssit.

Rantasaunan laiturilta on varmasti mukava pulahtaa Näsijärveen.
Rantasaunan laiturilta on varmasti mukava pulahtaa Näsijärveen.

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Ari Lahti ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!