"Oli outoa jättää perhe Suomeen" - Koristähti Sasu Salin palasi Kanariansaarille ikimuistoisen kesän jälkeen: tyttären ristiäiset, sormuskaupat ja yllätyskosinta!

Uutiset | 17.08.2020 07:00

Suomen koripallomaajoukkueen luottomies Sasu Salin, 29, tekee kovia peliliikkeitä myös siviilissä. Suomessa kesälomaa viettänyt Malmin Super-Koriksen kasvatti järjesti hiljattain jättiyllätyksen esikoisensa ristiäisissä.

– Olimme papin lisäksi kutsuneet paikalle parhaita kavereita ja perheenjäseniä, joille järjestimme pienet kesäjuhlat ristiäisten jälkeen. Kun sitten skoolasimme juhlissa, polvistuin ja kosin avovaimoani. Siinä samallahan se meni! Sasu naurahtaa.

– Kukaan ei tiennyt tempustani etukäteen, sillä en ollut kertonut siitä kellekään. Tosin Stella-tyttäremme kummitäti osasi kuulemma uumoilla joitain, koska olin ollut muka niin hermostunut koko päivän.

Lue myös: Yllätyskosinta! Koripalloparkettien hymypoika Sasu polvistui Kia-rakkaansa eteen tyttären ristiäisissä

Pelimiestä jännitti

Sasun suunnitelma sujahti sukkana sisään. Kuten kuvista käy ilmi, kuvankaunis Kia-puoliso oli pakahtua ilosta heittävän takamiehen polvistuessa. Susijengin tähtipelaaja myöntää perhosia lennelleen vatsassa vähintään yhtä paljon kuin korisparketilla.

– Tavallaan oli itsevarma olo, mutta toteuttaminen on kuitenkin aina eri juttu kuin pelkkä suunnitteleminen. Onneksi kaikki sujui kuitenkin hienosti ja Kia sanoi kyllä!

– Olin vielä hoitanut homman niin vanhan liiton tyyliin, että kysyin Kian kättä etukäteen hänen isältään. Kihlasormuksenkin kävin valitsemassa hyvissä ajoin.

kihlat

Yksi timantti riittää

Tähtipelintekijä donkkasi myös rinkulan valinnassaan. Vuosikausia Euroopan europarketteja tahkonneella atleetilla olisi ollut varaa revitellä, mutta Sasu ei halunnut rakkaalleen liian prameaa sormusta.

– Ajattelin, ettei mitään liian mahtipontista. Ei sellaista, joka olisi täynnä pikkutimantteja. Valitsin klassisen platinarinkulan, jonka keskellä on yksi timantti.

– Se oli siis aika klassinen valinta, ja ainakin palautteen perusteella onnistuin. Kia sanoi sormuksen olevan juuri sellainen kuin hän oli aina toivonutkin, Sasu fiilistelee.

perhe

”Ikävä iskee varmasti”

Esikoisensa kesken koronakevättä saanut Sasu kävi kesäkuussa pelaamassa Espanjan-liigan kauden loppuun. Hän saapui juhannuksen jälkeen Suomeen viettämään kesälomaa, mutta lensi viime keskiviikkona takaisin Teneriffalle.

– Olihan se tosi outo fiilis lähteä ja jättää perhe Suomeen. Sain kuitenkin olla niin pitkään kotosalla, että ikävä iskee varmasti. Tyttöni tulevat parin viikon päästä perästä tänne Teneriffalle, joten kolmisen viikkoa pitäisi pärjätä yksin.

– Onneksi nykyään voi olla niin monin eri tavoin yhteyksissä. Ja kun kausi käynnistyy, niin saa ajatuksia vähän koripalloonkin, Iberostar Tenerifen tähtipelaaja kuittaa.

Seiskan tietojen mukaan Sasu ansaitsee seurajoukkueensa Iberostar Tenerifen riveissä satojentuhansien kausipalkan.
Seiskan tietojen mukaan Sasu ansaitsee seurajoukkueensa Iberostar Tenerifen riveissä satojentuhansien kausipalkan.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Maija Gulin & AOP
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!