Hyppää pääsisältöön
Tomi Björck testasi käärmeen.

”Olen huomannut erittäin suuren eron!” Huippukokki Tomi Björck testasi potenssilääkkeeksi uskotun käärmeen!

Australiassa asuva ravintoloitsija ja tv-kokki Tomi Björck, 39, luotsaa parhaillaan TV5:llä pyörivää Tomi ja uskomaton Aasia -tv-sarjaa. Kuvausten tiimoilta hän matkusti muun muassa Filippiineillä, Laosissa, Vietnamissa ja Balilla.

– Kaikki maat ovat Aasiassa hyvin erilaisia. Olimme useissa paikoissa kunniavieraina, ja aasialaiset ottivat meidät ilolla vastaan, kun näkivät kameraryhmän, Tomi kertoi Seiskalle alkusyksystä.

Tomi kiertää Uskomaton Aasia -ohjelmansa kanssa useissa Kaukoidän maissa.
Tomi kiertää Uskomaton Aasia -ohjelmansa kanssa useissa Kaukoidän maissa.

 

Lue myös: Ruokabloggariin yhdistetty julkkiskokki Tomi Björck katkoo pettämishuhuilta siivet: ”Annoin ainoastaan ravintolavinkit!”

Tomi pääsi Vietnamissa metsästämään ja valmistamaan käärmettä.

– Olin edellisen kerran metsästänyt käärmettä 20-vuotiaana Thaimaassa. Halusin kokeilla, onko se yhtä siistiä edelleen. Käärmeen uskotaan tekevän sen syöjästä vahvemman, katseesta kirkkaamman ja se toimii myös potenssilääkkeenä.

Lue myös: Huippukokki Tomi Björck keskusteli hurjista pettämisjuoruista Minka-rakkaansa kanssa: ”Olemme miettineet, kannattaako olla julkisuudessa!”

Oletko huomannut käärmeen syönnin jälkeen eroa intiimielämässä?

– Olen huomannut erittäin suuren eron, Tomi naurahtaa ja jatkaa:

– Ruualla on vaikutusta elimistöön ja ajatusmaailmaan. Voihan siihen uskoa, että käärmeellä on ollut vaikutusta. Enemmän on vaikutusta sillä, että olen kotona.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto ja TV5

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!