Hyppää pääsisältöön
Olavi Uusivirran nimi herättää hämmennystä.

Olavi Uusivirta paljastaa nimensä taustan: Ei peruja iskelmälegendalta!

Näyttelijä-muusikko Olavi Uusivirta, 35, tykkää nostalgisoida vanhaa aikaa, kuten 1950-lukua. Tuolloin Olavin mukaan arkkitehtuuri eli kukoistustaan ja Helsingissä oli joka kulmassa elokuvateatteri.

Olavi pääsee hyppäämään kyseiseen aikaan Nyrkki-sarjassa, jossa hänen roolihahmonsa on jazz-pianisti. Näyttelijän oli helppo samaistua rooliin musikaalisuutensa kautta.

– Innostuin pianonsoitosta muutama vuosi sitten. Viime aikoina olen uskaltautunut soittamaan sitä pikkuhiljaa keikoillani.

Olavi on naimisissa näytellijä Saara Kotkaniemen kanssa.
Olavi on naimisissa näytellijä Saara Kotkaniemen kanssa.

 

Lue myös: Harvinainen yhteiskuva! Olavi Uusivirta ja näyttelijäpuoliso Saara Kotkaniemi yhdessä Jussi-gaalassa! Wau, mikä pari!

Olavin nimi herättää yleensä hämmennystä, sillä se viittaa vahvasti edesmenneeseen legendaan Olavi Virtaan.

Mies paljastaa, ettei nimi ole kuitenkaan peruja kaimalta.

– Niin äitini kuin isäni suvussa Olavi on kulkenut toisena nimenä. Alkuun minunkin toiseksi nimeksi piti laittaa juuri kyseinen nimi, mutta lopulta he eivät kelpuuttaneet mitään.

– Toisekseen edesmenneen legendan sukunimi ei ollut syntyjään Virta, vaan hän vaihtoi sen, Olavi jatkaa.

Lue myös: Muistatko, miltä Olavi Uusivirta näytti tv-juontajana 2000-luvun alussa? Ei ole suostunut juontotöihin tämän ohjelman jälkeen - katso kuva!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Matti Matikainen ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!