Ökyili ja kylpi samppanjassa! Niko Ranta-ahon bileputken päätös: alkoholikylvystä vankilaan - katso kohuvideo!

Uutiset | 21.01.2021 06:32

Katiska-vyyhdin päätekijä Niko Ranta-aho, 34, vangittiin puolitoista viikkoa sitten poissaolevana Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Häntä epäillään uusista törkeistä huumausainerikoksista ja törkeästä veropetoksesta.

Lue myös: Niko Ranta-aho vangittiin poissaolevana – epäillään uusista huumausainerikoksista ja veropetoksesta

Julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan kyse ei ole esimerkiksi Katiska-vyyhtiin liittyvistä vanhoista maastokätköistä, joita ei ole ehditty levittämään, vaan kyse on uusista maahantuonneista.

– Kyse on uusista rikoksista, mutta en voi tarkemmin ottaa tutkinnan sisältöön kantaa, Keskusrikospoliisin tutkinnanjohtaja Jari Räty sanoi Seiskalle.

”Painan laillisia hommia”

Nikon uusi vangitseminen tuli yllätyksenä hänen lähipiirilleen. Niko vannoi Seiskalle joulukuussa, ettei ole palannut kansainvälisen huumekaupan pariin.

– No en todellakaan ole, vaan painan faijan kanssa täällä Espanjassa ihan laillisia hommia! Meillä on käynnistynyt iso projekti. Rakennutamme 25 huvilan kattavan kompleksin Marbellaan, Niko kertoi.

Ilman uutta vangitsemistakin Niko olisi joutunut lähikuukausina vankilaan. Hän nimittäin odotti vapaalla jalalla Katiska-jutussa pian annettavaa tuomiota, jossa syyttäjä vaatii hänelle 13 vuoden maksimirangaistusta.

Lue kaikki Nikon railakkaista synttäreistä ja käänteistä tänään torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ

KATSO VIDEO: Niko Ranta-ahon villit synttärit Dubaissa

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Nikon Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!