fbqÖkyhäät Roomassa! Räp-artisti Spekti nai "rättiruhtinattaren" - City-lehti paljasti vuonna 2006: Suomen rikkain alle 30-vuotias nainen! | Seiska
Katso kuvat!
Spekti

Ökyhäät Roomassa! Räp-artisti Spekti nai "rättiruhtinattaren" - City-lehti paljasti vuonna 2006: Suomen rikkain alle 30-vuotias nainen!

Uutiset | 10.06.2019 09:10

Viime viikonloppuna (7.-9.6.) suomalaisten julkkisten Instagram-tilit täyttyivät mitä hulppeimista hääkuvista. Pian kävi ilmi, että kyseessä on rap-artistina tunnetun Spektin, eli Samuli Huhtalan ja muotisuunnittelijana tunnetun Emelie Bjönbergin kolme päivää kestävät häät. 

Italialaisten hääkuvaajien Giuseppe Vocin ja Alessandro Lasevolin Instagram-tilille on julkaistu kaksi kuvaa, joista ilmenee pariskunnan ilouutinen.  

(Juttu jatkuu kuvien jälkeen.) 

"Rättiruhtinatar"

Spektin puoliso Emelie ei ole niin tuttu kasvo julkisuudesta. Hän on kuitenkin vuosien saatossa esiintynyt lukuisissa artikkeleissa, sekä luonut muotisuunnittelijan uraa. 

City-lehti teki vuonna 2006 Emeliestä artikkelin, jossa lehti tituleerasi häntä "rättiruhtinattareksi". Lehti myös kertoi, että hän on Suomen rikkain alle 30-vuotias nainen ja työhullu, joka vihaa feikkilaukkuja. 

Emelie on opiskellut vaateuunnittelua Milanossa, jossa hän asui viisi vuotta. 

Emelie Björnberg on samanlainen kuin vaatteensa. Pienen ja seksikkään pakkauksen sääret näyttävät kilometrin pituisilta mustissa minimikroissa ja Christian Lacroixin kultaisissa sandaaleissa ja H&M:n paita näyttää povea, Lehti kuvailee Emelietä. 

Lehdessä myös kysytään, että kuinka paljon hänen elämäänsä on vaikuttanut se, että hän on rikas.

Sillä ei ole mitään merkitystä. Mua ei ole kasvatettu uskomaan rahaan.

Emelie kuuluu porilaiseen teollisuussukuun. Perhe omisti Myllykoski Oyj:n, joka on paperiteollisuuteen keskittynyt yhtiö. UPM osti Myllykosken vuonna 2010. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:All Over Press/ Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!