fbq
Uutiset
05.01.2021 14:16
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Tomi Björckin luksuselämä
Ökyelämää Australian auringon alla! Näin miljonäärikokki Tomi Björck hemmottelee itseään ja perhettään: 45 000 euron kello
Uutiset
05.01.2021 14:16
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Ravintolabisneksellä huippumenestykseen noussut Tomi Björck, 40, elää varsinaista luksuselämää perheineen nykyisessä kotimaassaan Australiassa. 

Tomin aktiiviset someseuraajat ovat bonganneetkin miehen ranteesta uuden kultakellon. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikä tahansa hilavitkutin, vaan arvostetun Audemars Piguet'n keltakultainen Chronograph-kello. Kyseisen kellon myyntihinnat liikkuvat käytetyissä kelloissa yli 36 000 eurossa. Jos haluat lunastaa itsellesi kyseisen kellon avaamattomassa paketissa, joudut heittämään tiskiin jopa lähes 45 000 euroa.

Lue myös: Huippukokki Kari Aihinen lataa yllättävän analyysin kollegastaan Tomi Björckistä: ”Hän on meistä se ainoa supermenestyjä”

Luksuskoti arvoalueelta

Björckin perhe myös kyllästyi taannoin vuokralla-asumiseen ja osti itselleen hulppean kaksikerroksisen omakotitalon Bondi Beachiltä, Sydneystä. The Daily Telegraphin mukaan Bondi Beach on Australian kallein rantalomakohde, mutta Björckien onneksi heiltä on kotiovelta matkaa kuuluisalle uimarannalle vain puolisen kilometriä.

– Aiemmin asuimme vuosikausia missä sattuu, usein pienissä koloissa. Kun ikää on tullut lisää ja lapsia siunaantunut, arvostus kotia kohtaan on kasvanut. Kodin täytyy olla hyvin varusteltu, Tomi kertoi aiemmin.
 

Nelosella pyörineessä Hansin matkassa -ohjelmassa Tomi esitteli asuntonsa hienouksia kokkikollegalleen. Asunnosta löytyy korkean aidan takaa muun muassa uima- ja poreallas, saunatilat, kuntosali, sekä luonnollisesti huippuvarusteltu keittiö.

– Uima-allas on yksi tärkeimpiä asioita, joita olen koskaan hankkinut perheellemme. Se on meidän olohuoneemme. Uimme joka päivä yhdessä.

 


Hyvä ruoka lienee myös perheelle luonnollisesti mieleen, sillä Tomin someseuraajat saavat nauttia usein ruokahalua herättävistä kuvista. Viime aikoina perhe on ruokaillut esimerkiksi Sokyossa, jossa lounasmenun hinta per nenä nousee 40 euroon.

Nobu-ravintolassa ruokailua perhe oli odottanut Instagramin perusteella jo tovin.

Karvainen perheenlisäys

Lisäksi Tomi paljasti seuraajilleen saaneensa maailman parhaan joululahjan, sillä heidän perheeseensä on tulossa prinsessa. Lulu-nimeä totteleva staffordshirenbullterrierin pentu on matkalla sulostuttamaan Björckin perheen arkea lähitulevaisuudessa. Suomessa staffi-pennun hinta vaihtelee 1 400 euron molemmin puolin.

Lue myös: Tahkosi rahaa pettämisskandaalin keskellä! Tomi Björckin hurjat tulot – Näin kotimaiset julkkiskokit tienaavat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »