Uutiset
Paparazzikuvat!

Öky-Mersulla rullakaupoilla! Mikael Forssellin Metti-vaimo hamstrasi vessapaperia – kuvat!

22.03.2020 07:04

Koronaepidemia on aiheuttanut sen, että suomalaiset ovat hamstranneet jostain syystä vessapaperia kotinsa täyteen. Markettien hyllyt ovat ammottaneet tyhjyyttään, kun paalit ovat käyneet kaupaksi kuin viimeistä päivää.

Seiskan paparazzi havaitsi viime viikolla, että vessapaperista ollaan kiinnostuneita myös julkkispiireissä. Palloa potkimalla miljoonia tienanneen Mikael Forssellin kuvankaunis Metti-vaimo nimittäin kipaisi öky-Mersullaan rullakaupoilla.

Tyylikäs muotibloggari Metti Forssell pysäköi öky-Mersunsa Helsingin Kaivopuistoon. Takaluukku pullotti paperia.
Tyylikäs muotibloggari Metti Forssell pysäköi öky-Mersunsa Helsingin Kaivopuistoon. Takaluukku pullotti paperia.

 

Lue myös: Nyt loksahti kuvaajien leuat! Metti Forssell tyrmäävän seksikkäänä Urheilugaalassa – halkio lähes lantioon! Kuva!

Auton avoimesta takakontista paljastui, että Metti oli hankkinut perheelleen neljän rullan talouspaperipakkauksen. Näiden takana puolestaan pilkotti 16 rullan säästövessapaperipakkaus!

Metti jätti vessapaperit auton takakonttiin, joten saattaa olla, että Forssellin perheessä livahdettiin myöhemmin viikonloppuna koronaevakkoon.

Futarin vaimo raahasi luksuskotiinsa Ikea-kassillisen tavaraa.
Futarin vaimo raahasi luksuskotiinsa Ikea-kassillisen tavaraa.

 

Ennen sitä Metti kuitenkin vei asunnolleen ison Ikea-kassin tavaroita. Parilla on käynnissä juuri asunnonvaihto, sillä Miklu laittoi hulppean Helsingin Kaivopuiston-kotinsa myyntiin peräti 3,6 miljoonalla eurolla.

Lue myös: Mikael Forssell myy Ullanlinnan miljoonalukaaliaan - asuntoon pääsi kurkistamaan Maria Veitolan ohjelmassa!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!