fbq
Uutiset
09.07.2020 13:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Nanna Karalahti
Oikeuteen 75 euron takia! Nanna Karalahti jätti vaatteet maksamatta!
Uutiset
09.07.2020 13:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Fitness-persoona Nanna Karalahti, 32, on saanut yksipuolisen tuomion irtaimen kauppaan perustuvassa velkomusasiassa. Käytännössä Nanna on tilannut vaatteita verkkokauppa Zalandosta ja jättänyt ne maksamatta lukuisista karhukirjeistä huolimatta.

Haastehakemuksen perusteella Nannalla oli rästissä varsin pieni lasku. Tilatut ja maksamattomat vaatteet maksoivat vaivaiset 75 euroa.

Tuomiossa mainitaan, että Nanna ei vastannut haasteeseen määräaikaan mennessä. Siksi oikeus on katsonut, että hän on hyväksynyt velka-asian pitävän paikkaansa.

Oikeuteen päätyneessä jupakassa on kyse vaivaisesta 75 eurosta.
Oikeuteen päätyneessä jupakassa on kyse vaivaisesta 75 eurosta.

Lue myös: Poikamiesboksi Helsingissä! Nämä paparazzikuvat vahvistavat Jere ja Nanna Karalahden asumuseron!

Lasku kolminkertaistui

Tuomion myötä vaateostokset tulivat Nannalle erityisen kalliiksi. Lasku on paisunut käräjillä yli 220 euroon eli lähes kolminkertaistunut.

Lisäksi velasta tulee Nannalle merkintä ulosottorekisteriin, jossa hänellä on jo ennestäänkin kirjauksia.

Nanna ei voi valittaa yksipuolisesta tuomiosta, mutta hänellä on oikeus vaatia asialle uutta, perusteellista oikeuskäsittelyä. Ratkaisu ei siis ole vielä lainvoimainen.

Jere ja Nanna ovat olleet naimisissa vuodesta 2015. Vuonna 2017 he olivat hetken asumuserossa.
Jere ja Nanna ovat olleet naimisissa vuodesta 2015. Vuonna 2017 he olivat hetken asumuserossa.

Lue myös: Kuva! Erohuhujen pyörteissä olevat Jere ja Nanna Karalahti hankkivat uuden auton – kiusallinen unohdus paljastui!

Outo erokuvio

Nanna on ollut alkukesän erohuhujen pyörteissä. Seiska uutisoi kesäkuussa asumuseron olevan totta. Jere oli muuttanut Keravan-kodista Helsinkiin huoneistohotelliin.

Suhdetilanne vaikuttaa kuitenkin edelleen epäselvältä, sillä niin Jere kuin Nanna ovat julkaisseet Instagramissa kuvia perheen yhteisestä arjesta Keravalla. Lisäksi kaksikko tekee töitä sulassa sovussa yhteisellä ulkokuntosalillaan Helsingissä.

Taajaan Instagramia päivittävä kaksikko ei ole kuitenkaan julkaissut toisistaan yhteiskuvia kertaakaan tämän vuoden puolella. Myös aiemmat merkinnät avioliitosta loistavat edelleen poissaolollaan.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »