Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen ostivat asunnon.

Ohoh, Jutta ja Juha Rouvinen ostivat hulppean uuden kodin Yhdysvalloista!

04.01.2019 07:17

Seiskan saaman tiedon mukaan fitness-guru Jutta Gustafsberg, 45, ja hänen aviomiehensä Juha Rouvinen, 39, ovat sijoittaneet tienestejään hulppeaan uuteen kotiin.

– Rakastavaiset ovat ostaneet upean villan rapakon takaa, Seiskalle supistaan.

Lue myös: Fitness-guru Jutta Gustafsberg paljastaa, miten tienata miljoona euroa!

Pariskunta paljasti ilouutisen ennen joulua sosiaalisessa mediassa. Seiska ei tavoittanut heitä kommentoimaan ulkomaan asuntokauppaa.

Jutta on Suomen taloudellisesti menestyneimpiä julkkiksia. Hänen yrityksensä teki viime vuonna 243 000 euron voiton 867 000 euron liikevaihdolla.

Lue myös: Jutta Gustafsberg saavutti miljoonaomaisuuden laihduttamis- ja hyvinvointibisneksellä – yrityksellä yli neljän miljoonan euron varat!

Jutta kertoi Seiskalle vinkkinsä miljoonabisneksen kasvattamiseen.

– Tee vain niitä asioita, mitkä lähtevät sydämestä ja tuntuvat aidoilta. Niin kauan, kun teet asioita väkipakolla ja raha mielessä, se ei luultavasti onnistu. Jos teet intohimolla ja käytät osuvasti asiantuntijoita, onnistuminen on varmempaa, Jutta totesi Seiskalle viime syksynä.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!