fbq
Uutiset
17.03.2017 16:50
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: panu hörkkö ja seiskan arkisto
cheyenne järvinen sohvalla
Oho, tunnistaisitko kohu-Cheyenneä arki-lookissa? Vertailukuvat!
Uutiset
17.03.2017 16:50
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: panu hörkkö ja seiskan arkisto

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen, 23, on nähty kassamyyjänä Helsingin päivittäistavarakaupoissa. Seiskaan aiheesta tulvineiden vinkkien yhteinen piirre on ollut, että yleensä varsin tarkkasilmäiset lukijat eivät tällä kertaa ole olleet varmoja havainnoistaan,

Cheyenneä on ollut vaikea tunnistaa, sillä hän on kuulemma näyttänyt meikittömänä ja silmälasipäisenä kassaneitinä kovin arkiselta verrattuna siihen, mihin on totuttu.

Seiska selvitti hiljattain, onko Cheyenne löytänyt uuden työn. Jäljet johtivat Helsingin Pohjois-Haagaan ja paikalliseen K-supermarkettiin.

Paparazzia tärppäsi, kun myrkynvihreä Honda kurvasi marketin parkkipaikalle. Auton etupenkiltä nousi silmälasipäinen Cheyenne, joka asteli päättäväisen näköisenä kaupan uumeniin.

cheyenne järvinen parkkipaikalla

Reilun puolen tunnin jälkeen paljastui, että Cheyennestä on todellakin tullut marketin kassa, kun hän ilmestyi palvelemaan asiakkaita K-marketin univormu yllään.

Cheyennen työ hoitui moitteettomasti ja vuorovaikutus asiakkaiden kanssa oli hyvää. Vaikutti myös siltä, ettei kohukaunotarta kassalla tunnistettu.

cheyenne kaupan myyjänä

Tunnistamisen vaikeutta selittää se, että yleensä Cheyenne nähdään julkisuudessa näyttävästi laitettuna ja paljastavasti pukeutuneena.

cheyenne järvinen glamourina

Kohukaunotar poseerasi viime vuonna myös Seiskan alusvaatekuvauksissa.

Cheyenne Järvinen alusvaatekuvauksissa
Tilaa Seiskan uutiskirje! »