fbqOho, suomalainen urheilijakaunotar leikkautti hiuksensa menestyksen toivossa! | Seiska
Oho, suomalainen urheilijakaunotar leikkautti hiuksensa menestyksen toivossa!

Oho, suomalainen urheilijakaunotar leikkautti hiuksensa menestyksen toivossa!

Uutiset | 08.04.2016 18:02

Suomalaisen yleisurheilun kärkinimiin lukeutuva kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä on totuttu muistamaan Elovena-tyttönä pitkine vaaleine hiuksineen. Torstaina (8.4.) Nestlén ja Suomen Urheiluliiton Healthy Kids –tilaisuudessa Kristiina edusti kuitenkin totuttua lyhyemmässä hiusmallissa, eikä naista ollut tunnistaa.

– Pidemmät hiukset alkoivat häiritä urheilussa, kun hiekkakasaan jäi jälki letistä. Olen lyhentänyt aina vähäsen, Kristiina viitoittaa.

 

Vielä viime keväänä (14.4.2015) Kristiina näytti pitkine hiuksineen tältä...

 

…kun torstaina (8.4.2016) pitkät hiukset olivat enää muisto.

 

Portlandin MM-halleissa hiljattain kuudenneksi loikkinut Kristiina on lunastanut jo paikan elokuussa käytäviin Rio de Janeiron olympialaisiin. Niitä ennen yleisurheilussa kamppaillaan Euroopan mestaruuksista heinäkuussa Amsterdamissa.

– Kesästä tulee tiukka. Tavoitteenani on rakentaa vuorenhuippu olympialaisiin, mutta toki EM-kisoissakin pyrkimys on olla hyvässä kunnossa. EM-kisoihin lähden hakemaan mitalia, olympialaisista tavoitteenani on selviytyä ensin finaaliin ja sen jälkeen katsotaan uudelleen, kotieläintiedettä Helsingin yliopistossa opiskeleva Kristiina paaluttaa.

 

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!