Katso kuvat!
Robin Packalen

Oho, poppari Robin Packalenilla on kumma tatuointi hyvin erikoisessa paikassa kehoa - tuoreet kuvat paljastavat salaisuuden! Mihin tämä tatuointi liittyy?

Uutiset | 23.10.2020 09:06

Harva tietää, että pop-tähti Robin Packalenilla, 22, on pikkuruinen, ennen uutisoimaton tatuointi paikassa, jota ei ehkä uskoisi.

Robinin tatuointi on hyvin erikoisessa kohdassa laulajan kehoa ja kuva on niin pienellä tehty, että se on jäänyt monelta Robin-faniltakin huomaamatta. Tämä myös lienee suunnitelmallista ja tarkoituksellista laulajan puolelta.

Lue lisää: Ökyautolla kurvaileva Robin Packalen ajaa yli 1 000 kilometriä viikossa – ”Kaasujalkani on ehkä liian painava”

Robin

Laulajan pienehkö ja todella huomaamaton tekstitatuointi sijaitsee lähellä rannetta, peukalon juuren alla. Tuoreista kuvista selviää suurentamalla, että tatuoinnissa lukee ”Best Gig Ever!” Eli suomennettuna tatuoinnissa "Paras keikka ikinä!" Tarina tatuoinnin takana ei ole levinnyt julkisuuteen eikä Robin ole kertonut julkisuudessa myöskään, milloin hän on kyseisen tekstin ottanut käteensä. 

Avoimeksi kysymykseksi jää myös, mihin keikkaan Robin kuvallaan viittaa. 

Robin tatuointi
Tältä Robinin tatuointi näyttää.

Lue myös: Paparazzi iski! Robin Packalen pölpötti puhelimessa mallasjuoma kädessään - mihin jäi kengät?

"Suhteellisen tuore"

Seiska näytti Robinista otettuja kuvia ammatikseen tatuointeja tekevälle helsinkiläiselle tatuointiartistille ja kysyi, mitä ammattilainen näkee Robinin käsitatuoinnista. 

– Käden kuva on suhteellisen tuore. Arvioisin pelkästä valokuvasta näkemällä, että se on vuosi tai puolitoista vuotta sitten otettu, maksimissaan. Livenä nähtynä osaisin sanoa tarkemmin, mutta veikkaan, ettei paljon ohi mene ottamisen ajankohta. Sen näkee siitä, että sen viivat ovat vielä tarkat ja koko kuva on muutenkin hyvässä värissä.

Robin tatuointi

– Jos kuva olisi vuosia vanha, se olisi suttuisemman oloinen, koska kyseessä on noin pieni kuva ja tuossa kohtaa. Käsitatuoinnit ja varsinkin sormissa, kämmenpöydässä ja siellä suunnalla olevat tatuoinnit menettävät nopeasti tarkkuutensa, koska ihminen käyttää käsiään ja kuva joutuu niin sanotusti koetukselle koko ajan, kymmeniä vuosia tatuointeja tehnyt artisti kertoo Seiskalle.

Lue myös: Läheisissä tunnelmissa blondin kanssa! Jokilautalla rähissyt Robin vitsaili kaunottarelle!

Robin tatuointi

Kuva-arkistoa selaamalla käy ilmi, että artistin arvio Robinin käsitatuoinnin ottamisajasta voisi pitää pääosin paikkansa. Ainakaan vuoteen 2017 mennessä kyseistä tatuointia ei ole Robinin kädessä nähty.

Lue myös: Robin tuohtui taviksille: poppari räyhäsi jokibileissä – kuvat Seiskassa!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Mistake Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!