fbq
Uutiset
02.07.2018 14:24
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Stina Girs
Oho, muistatko Idols-tähti Stina Girsin? Poseeraa nyt hämmästyttävän rohkeassa stringipeppukuvassa - katso!
Uutiset
02.07.2018 14:24
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Laulaja Stina Girs muistetaan vuoden 2011 Idols-kilpailusta, jossa hän sijoittui viidenneksi.

Vaikka tummaääninen laulaja ei saavuttanutkaan voittoa laulukilpailusta, sai hän kuitenkin välittömästi levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa. Debyyttilevy Sydän edellä ei menestynyt merkittävästi, mutta siitä huolimatta Stina on siitä lähtien tehnyt kukkakauppiaan töiden ohessa säännöllisesti musiikkia ja keikkaillut ympäri Suomea. Stinalla on tällä hetkellä artistisopimus Kaiku Entertainmentin kanssa.

LUE MYÖS: Oliko Idols henkisesti rankkaa, Stina Girs?

Parhaillaan Stina, 31, lomailee Kreikassa, mistä laulaja onkin julkaissut kuvamateriaalia. Maanantaina julkaisemassaan kuvassa Stina poseeraa normaalin somekuvamateriaaliinsa verrattuna hyvin rohkeasti, kun hän makaa otoksessa sängyllä, mustat string-alushousut yllään.

Kuvatekstissä Stina perustelee julkaisevansa kuvan, koska hän voi.

- Hauska peili, Stina kirjoittaa ja on lisännyt hashtageja #holidayfun #photoshoot #tattooed #koskamävoin #greece #kos #diamonddeluxehotel sekä #justforfun.

LUE MYÖS: Stina Girsin huima tempaus!

Stinan lisäksi Idolsissa vuonna 2011 kisailivat muun muassa Ilpo Kaikkonen, tuore The Voice of Finland -voittaja Jerkka Virtanen sekä tuotantokauden voittanut Martti Saarinen.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »