fbq
Uutiset
03.04.2018 09:57
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Atte Kajova ja Instagram
Maria Nordin maalasi raskausvatsansa.
Oho, mikä pääsiäismuna! Maria Nordin esitteli raskausmasuaan pelkässä aamutakissa – kuva!
Uutiset
03.04.2018 09:57
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Atte Kajova ja Instagram

Arkkitehti Maria Nordin odottaa kolmatta lastaan muusikko-näyttelijä Reino Nordinin kanssa. Pääsiäisenä Maria julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän esittelee raskausvatsaansa omaperäisellä ja taiteellisella tavalla.

Lue myös: Reino Nordin kuvasi Maria-vaimonsa sensuellisti erikoisessa uimapuvussa: kaunis kuva herättää huomiota - katso!

Maria oli maalannut vatsansa pääsiäismunan näköiseksi. Kuvansa yhteydessä hän myös pohdiskeli syvällisiä raskauteen ja elämän jatkumiseen liittyviä asioita.

Sekin on ihmeellistä, että jos kohdussani kasvaa tyttövauva, sen kaikki munasolut ovat valmiina näillä raskausviikoilla. Sisälläni voi siis nyt olla solu, josta lapsenlapseni saa alkunsa, Maria kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Lue myös: Maria Nordin hehkuu raskausonnea upeissa bikinikuvissa - katso!

Tankotanssijasta kummi

Helmikuussa Maria paljasti, että tulevan lapsen kummiksi on tulossa tankotanssijana paljon menestystä saavuttanut Oona Kivelä. Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta tuttu Oona on uransa aikana voittanut lajissaan useita mestaruuksia Suomessa ja ulkomailla.

Lue myös: Kolmatta lastaan odottava Maria Nordin paljasti vauvan tulevan kummitädin – tuore Suomen mestari!

Laskettu aika kesällä

Maria säteili miehensä vierellä Emma-gaalassa helmikuussa. Silloin Maria kertoi Seiskalle, että alkuraskaus on sujunut hyvin ja lapsen laskettu aika on kesällä.

– Kummatkin edelliset lapsemme ovat syntyneet kuukauden etuajassa, joten en perusta lasketusta ajasta, Maria kertoi Seiskalle Emma-gaalan punaisella matolla.

Lue myös: Raskaana oleva Maria Nordin hehkui muusikkomiehensä rinnalla Emma-gaalassa: Reinoa jännittää enemmän!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »