Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Alina Voronkova

Oho! Venäläinen superstara iski silmänsä Alina Voronkovaan kesken tv-sarjan kuvausten: Annoin hänelle pakit!

Miss Suomi Alina Voronkova osallistui sunnuntai-iltana (28.10) Comedy Club -tv-sarjan kuvauksiin Moskovassa. Sarja on yksi Venäjän suurimman tv-kanavan TNT:n katsotuimmista viihdesarjoista, jota tähdittävät itänaapurimme nimekkäimmät julkkikset.

- Olen osallistunut Suomessa Posse-, Gaala- ja Putous-ohjelmiin, joihin verrattuna tunnelma itänaapurissa oli ihan erilainen. Yleisön on mahdollista ostaa kuvauksiin lippuja, jotka ovat hävyttömän hintaisia. Katsomoon oli kokoontunut Moskovan kerma, ja katsojat olivat panostaneet pukeutumiseensa. Kenelläkään ei ollut farkkuja päällä. Vieraat ja yleisö saapuivat kuvauksiin punaista mattoa pitkin, ja tunnelma oli vähän sama kuin olisi saapunut todella hienoon teatteriin, Alina kertoo Seiskalle Venäjältä käsin.  

LUE MYÖS: MISS SUOMI ALINA VORONKOVA VIERAAKSI VENÄJÄN SUURIMPAAN TV-OHJELMAAN – MATKUSTAA TÄLLÄ VIIKOLLA MOSKOVAAN: REISSU TULI NOPEALLA AIKATAULULLA!

Yleisö ei saanut ottaa tv-sarjan kuvauksista kuvia muistoksi. Alina pääsi seuraamaan tv-sarjan kuvauksia lavan edustalla sijaitsevalta VIP-alueelta. Hän istui katsomossa yhdessä Suomen suurlähetystön edustajan, sekä olympiauimari Evgeny Rylovin kanssa.

- Tiesin, mihin sarjaan olin osallistumassa, koska olin katsonut sitä pikkutyttönä.

Alina

Kyseessä ei ollut suora lähetys, vaan Alinan vierailu ohjelmassa esitetään marraskuun aikana.

- Kuvasimme neljä jaksoa, joista yhdessä olen isommassa roolissa. Show´ssa nähtävät sketsit ovat superhauskoja. Ne eivät kuitenkaan olleet selkeitä sketsejä, vaan niissä takerruttiin yksityiskohtiin, ja rakennettiin niistä isoja kokonaisuuksia. Nauroin maha kippurassa ja vedet silmissä heidän vitseilleen.

Alina on mukana yhdessä sketseistä.

- Jengi katseli pitkään, kuka olen, kun minut oli laitettu istumaan eturiviin. Venäjän tunnetuimpiin näyttelijöihin kuuluva Timur Batrutdinov haastatteli minua lähetyksessä, mutta ei heti kertonut, että olen Miss Suomi. He kertoivat faktoja minusta, joita pääsin itse kommentoimaan. He aloittivat kertomalla, että olen yliopistossa opiskeleva kaunotar. Keskustelun edetessä tuli puheeksi, että minut on valittu Suomen kauneimmaksi naiseksi. Lähetyksen jälkeen teimme tv-ryhmän kanssa pienemmän haastattelun, jota tullaan esittämään televisiossa ja sosiaalisessa mediassa ennen kuin ohjelma tulee televisiosta ulos.

Alinaa haastattelleella Timur Batrutdinovilla on Instagramissa yli 1,8 miljoonaa seuraajaa. Hän on tähdittänyt Venäjällä lukuisia tv-sarjoja ja elokuvia.

Alina

Venäjällä suurta suosiota nauttiva näyttelijä flirttaili Suomen kauneimmalle naiselle ja tiedusteli, voisiko Alina rakastua häneen.

- Hän kysyi asian vähän samaan tapaan kuin Tuomas Enbuske EVS:n lähetyksessä. Vastasin siihen kuitenkin kieltävästi, koska minulla on edelleen mies, jonka luokse olen lähdössä vielä tällä viikolla.

Alina

Miten yleisö reagoi, kun he saivat sinun tietää olevan Suomen kaunein nainen?

- Kuvausten jälkeen yleisö halusi ottaa minun kanssa yhteiskuvia.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Alinan kotialbumi

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!