fbq
Uutiset
14.10.2019 13:57
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
Taru XX
Oho! Taru Kalenovin K-18 video leviää aikuisviihdesivulla - täyttä toimintaa suihkussa!
Uutiset
14.10.2019 13:57
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Takavuosien Miss Helsinki -finalisti Taru Kalenovista, 27, tuli elokuussa järjestyksessään kolmas Portugalin Playboyhin yltänyt suomalaiskaunotar. Samassa rytäkässä hänet valittiin kertaheitolla lehden elokuun Playmateksi eli keskiaukeaman tytöksi. Nykyään Taru asuu Dubaissa.

- Viihdyn täällä oikein hyvin! En kaipaa Suomea ollenkaan, mutta tietysti perhettä ja kaikkia kavereita on kova ikävä. Täällä minulla ei ole samanlaisia sosiaalisia suhteita kuin kotimaassa, Taru kertoi Seiskalle syyskuussa Arabiemiraateista

Taru myös mainitsi, että varakkaat arabimiehet ovat hänestä todella kiinnostuneita. Yleesä Taru on sanonut treffipyynnöille "ei".

- Minulla on hyvin kovat kriteerit. Täällä miehillä on myös aika erilaiset näkemykset treffailusta, he haluavat eri asioita kuin minä. He eivät halua vakavaan suhteeseen, eivätkä ole valmiita edes puhumaan yhteen muutosta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haven’t seen my Onlyfans yet?? 🙊 #playboy #model

A post shared by Taru Kalenov (@tarukalenov) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sweet like 🍑tree

A post shared by Taru Kalenov (@tarukalenov) on

Raju video

Seiskan tarkkasilmäinen lukija ja Tarun fani huomasi lokakuussa, että kaunotar tähdittää suositulla aikuisviihdesivustolla olevaa videopätkää, joka kuuluu sataprosenttisesti
luokkaan "K-18". Videolla Taru ja komearaaminen mies ovat intiimeissä tunnelmissa suihkussa. Mistään pehmoiluvideosta ei ole kyse, sillä siinä näytettään suuseksiakti "alusta loppuun", eikä oikeastaan mitään muuta.

Tekijänoikeudellisista syistä Seiska.fi ei linkitä videoon tai paljasta sivustoa, minne se on ladattu. Ei ole myöskään tiedossa, milloin kyseinen video on kuvattu.