fbq
Uutiset
29.10.2020 14:14
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
pauliina ja sonja
Oho! TIS-Pauliina irtisanoutui työstään, myi tavaransa ja muutti yhtäkkiä Portugaliin: "Päätin toteuttaa tämän haaveen nyt" - naapurissa asuvat TIS-Sonja ja Miikka!
Uutiset
29.10.2020 14:14
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Pauliina Ikonen teki rohkean päätöksen ja lähti jahtaamaan unelmiaan. Ohjelman kolmannelta ja viidenneltä tuotantokaudelta tuttu kaunotar muutti tällä viikolla Portugaliin.

Ennen muuttoaan hän teki isoja ratkaisuja omassa elämässään.

- Irtisanouduin vakiduunista, myin tavarani ja muutin maahan, missä en ole ennen käynyt. Olen vuosia haaveillut asuvani ulkomailla. Koronasta huolimatta päätin toteuttaa tämän haaveen nyt. Koskaan ei tiedä, mitä elämä tuo tullessaan, mitä seuraavana päivänä tapahtuu tai tuleeko edes sitä seuraavaa päivää. En halua elää ”sitten kun” tai ”mitä jos” -elämää tai vanhana katua, etten nuorena mennyt ja tehnyt, kun siihen oli mahdollisuus. Siksi päätin napata koiran kainaloon ja muuttaa unelmien perässä ulkomaille, Pauliina kertoo Instagram-päivityksessään.

Lue myös: Muistatko tämän seireenin? Viettelee vuorostaan Tinderin puolella - Temptation Island Suomessa varattuna ja sinkkuna ollut Pauliina etsii seuraa suositulla sovelluksella! 

Päivityksen kuvissa Pauliina poseeraa koiransa kanssa uusissa kotimaisemissa.

Tuttuja naapurissa

Pauliina on muuttanut Portugaliin viettelysten saaren kolmannelta kaudelta tutun Sonja Issakaisen naapuriin. Sonja paljasti asian oman Instagram-tilinsä videotarinoissa. 

- Tämä ei ole mitään läppää. Pauliina tuli pari päivää sitte Portugaliin matkalaukun kanssa, missä oli hänen koko elämänsä. Tänään Pauliina sai vuokrakämpän meidän naapurista, Sonja naurahtaa.

Lue lisää: Oho, Temptation Island Suomi -rakastavaiset Sonja ja Miikka muuttivat ulkomaille: "Ihan hullu fiilis!"

Sonja itse muutti Lissaboniin elokuussa. Hän ei kuitenkaan tehnyt matkaansa yksin, sillä mukaan tarttui Miikka-rakas. Pariskunta tapasi ja ihastui Temptation Island Suomi -sarjan kolmannella tuotantokaudella. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meidän ensimmäinen koti Portugalissa ☺️

A post shared by SONJA | Travel & lifestyle (@sonjaissakainen) on

Lue myös: Sonjan sydän särkyy Temptation Islandilla: Jonnen sormet viuhuvat vieraissa pöksyissä - useasti!