Oho! Motivaatiopuhuja Pekka Hyysalolle kävi köpelösti: Suihkun ovi räjähti!

Uutiset | 16.10.2020 07:16

Entinen freestylehiihtäjä, nykyisin motivaatiopuhujana toimiva Pekka Hyysalo, 30, juhli viime viikolla Helsingissä entisellä VR:n konepaja-alueella sijaitsevan baarin The Train Factoryn avajaisia. Pekka iloitsi tunnelmasta tulehtuneesta akillesjänteestään huolimatta.

– Kävely vain tekee melko kipeää, mutta muuten kyllä kuuluu hyvää, positiivisesta asenteestaan tunnettu Pekka huikkasi Seiskan reportterille.

Jännetulehduksen lisäksi Pekka on kohdannut muitakin vastoinkäymisiä viime aikoina, mutta ne eivät ole häntä hidastaneet.

– Tosiaan myös suihkukaappini lasiovi räjähti, joten nyt on vähän tällaista ylimääräistä remonttia. Itse asiassa se ei ole enää edes ylimääräistä remonttia, vaan siitä tuli jo osa arkea, Pekka nauraa.

Lue myös: Entinen freestyle-hiihtäjä Pekka Hyysalo on kovassa tikissä! Veti helletreenin ilman paitaa – kuvat!

Sanomani muuttui

Pekan uuden Vastuun FightBack -kirja julkaistiin viikko sitten.

– Vastuun ymmärtäminen muutti koko sanoman. Mielestäni vastuu on siisti juttu. Jokainen voi itse valita, miten paljon ja millaista vastuuta ottaa. Sitä voi jokainen kantaa tavallaan, ja keinoja on monia.

Tulevaisuuden suunnitelmistaan aurinkoinen Pekkapaljastaa vain työskentelevän-sä kirjan markkinoinnin parissa tämän syksyn ja varmasti myös pitkälti ensi kevättä.

Pekka Hyysalon hymy ei hyytynyt edes kipeän akillesjänteen vuoksi. Hänet on valittu  Suomen positiivisimmaksi henkilöksi 2014.
Pekka Hyysalon hymy ei hyytynyt edes kipeän akillesjänteen vuoksi. Hänet on valittu  Suomen positiivisimmaksi henkilöksi 2014.

Lue myös: Uskomaton urheilusuoritus! Pekka Hyysalo sauvakäveli hölkkääjien ohi – kuva!

Suosittu motivaatiopuhuja

Pekan lupaava freestylehiihtäjän ura päättyi vuonna 2010 vakavaan lasketteluonnettomuuteen Ylläksellä. Hän löi kaatuessaan päänsä maahan niin lujaa, että jopa päässä ollut kypärä halkesi.

Onnettomuutta seurasi kolmen viikon kooma ja epätietoisuus siitä, pystyisikö urheilijalupaus koskaan enää kävelemään.

Sinnikäs Pekka on kuntoutunut hyvin, ja hän perusti myöhemmin FightBack-yrityksensä auttamaan muita päävamman saaneita.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!