Uutiset

Oho! Miss Suomi Anni Harjunpään valtakausi jää ennätyksellisen lyhyeksi - seuraaja valitaan poikkeuksellisen pian!

25.10.2019 11:10

Vuoden 2019 Miss Suomi Anni Harjunpää sai kruununsa vain vajaa kuukausi sitten syyskuun lopussa, mutta nyt on jo selvää, että Annin valtakausi kestää pikkeuksellisen lyhyen aikaa.

Perjantaina Miss Suomi -organisaatio ja kilpailun televisioiva AlfaTV tiedottivat, että seuraava Miss Suomi valitaan jo ensi keväänä. Näin ollen Anni Harjunpää saa kantaa kruunua vain hieman yli puoli vuotta.

Miss Suomi -kisojen välinen aika on tällä kertaa historiaan nähden poikkeuksellisen, jopa ennätyksellisen lyhyt.

Miss Suomi 2020 -kilpailu käydään keväällä ja finaaligaala nähdään suorana perjantaina 22. toukokuuta klo 20.00-21.30.

Kilpailuun on tiedotteen mukaan luvassa paljon uutta, sillä kevään aikana nähdään myös 10-osainen sarja, jossa seurataan viikoittain semifinalistien ja finalistien arkea.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

"Sarjaa tullaan näyttämään reaaliajassa"

Kanava ja Miss Suomi -organisaatio kirjoittivat Miss Suomi 2020 -kisasta tiedotteessa seuraavasti:

"Suora finaalilähetys pitenee puolella tunnilla. Mukaan halutaan saada vieraiden haastatteluja punaiselta matolta sekä kilpailijoiden tunnelmia lämpiöstä lavan takaa.

Finaalia ennen nähdään Matkalla Miss Suomeksi 2020 -seurantadokumentti. Se on ohjelmasarja, jossa nähdään missikandidaattien koulutuspolku kohti misseyttä ja esiintymisen ammattilaisuutta. Sarjan ensimmäisen jakson on määrä tulla ulos maaliskuussa viikolla 12.

Tähän mennessä televisiossa on nähty vain Miss Suomi -kilpailun finaali, joka on jäävuoren huippu esiintymis- ja työelämätaitoja vahvistavasta koulutuksesta, jonka jokainen osallistuva kandidaatti saa kilpailun kuluessa. Nyt päästään seuraamaan nuorten naisten oppimiskaarta castingista ja karsinnoista aina kilpailun loppuhuipennukseen saakka."

- Katsojat ovat toivoneet jo vuosia, että he pääsisivät tutustumaan missifinalisteihin paremmin. Nyt siihen tarjoutuu ensimmäistä kertaa mahdollisuus. Sarjaa tullaan näyttämään reaaliajassa, Miss Suomi -kilpailua järjestävä Sunneva Kantola kertoo.

- Tänä vuonna lyhyellä varoitusajalla tehty Miss Suomi 2019 finaaligaala tavoitti lähes 300 000 katsojaa ja se rohkaisi meitä jatkamaan projektia uudistetussa muodossa. Nyt katsojamme saavat kokonaiskuvan kandidaattien kehittymisestä tehtäviin missikauden aikana. Haasteena ei ole vain ulkoinen kauneus vaan kokonaisuus, joka muodostuu useasta osa-alueesta. Katsojatkin voivat ensi kertaa arvioida persoonien soveltuvuutta vaativiin edustustehtäviin kotimaassa ja kansainvälisillä areenoilla, sanoo Jarmo Kalliola, AlfaTV:n operatiivinen johtaja. 
 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!