Oho, Mikko Leppilampi julkaisi soolobiisin - biisin taustalla The Rasmus -muusikko: Teen musiikkia ilman tulospaineita!

Uutiset | 02.02.2018 10:30

Näyttelijä Mikko Leppilampi julkaisi tänään perjantaina uutta musiikkia 11 vuoden tauon jälkeen. Mikko on työstänyt uusia kappaleita yhdessä The Rasmus -yhtyeestä tutun Pauli Rantasalmen kanssa. Perjantaina ilmestyvä kappale kantaa nimeä Hunaja.

- Uusi kappale on minulle henkilökohtaisesti iso asia, sillä musiikki on ollut aina lähellä sydäntäni. Isäni on musiikintekijä. Musiikin tekeminen jäi näyttelemisen jalkoihin ja kynnys kasvoi liian suureksi. Olen kasvanut ihmisenä ja luotan nyt ihan eri tavalla omaan ääneeni kuin yli 10 vuotta sitten, Mikko kertoi Seiskalle Jussi-gaalan pressitilaisuudessa Elisa Kulmassa.

Mikko julkaisi edellisen pitkäsoittonsa vuonna 2006. Hän muutti pian levyn ilmestymisen jälkeen Yhdysvaltoihin ja sai yllättäen isoja televisiotöitä.

- Fokus oli muualla kuin musiikissa. En halunnut lähteä tekemään mitä sattuu, enkä ollut varma omasta soundistani. Nyt se on löytynyt, mutta haluan tehdä musiikkia omin ehdoin. Löysimme saman tien kemian Paulin kanssa.

Mikko ei ole päättänyt, aikooko hän lähteä keikoille uuden musiikin myötä.

- En jaa hirveän avoimesti omia tuntoja tai pidä statuspäiväkirjaa. Musiikki on minulle se luontevin väline avata ronskimmin ja avoimemmin niitä omia tuntojani. Teemme musiikkia biisi kerrallaan ilman tulospaineita. Olemme tehneet jo useita kappaleita, Mikko kertoo.

LUE: Mikko Leppilampi ja Maryam Razavi: Hyytävä suhdekriisi - 8 vuoden yhteiselo päättymässä eroon!

 Mikkoa palasi hiljattain Dubaista, jossa oli viikon verran työmatkalla. Hän kertoo, ettei työmatka liittynyt hänen näyttelijän, muusikon tai juontajan ammattiin.

- Meiltä puuttuu toimivat ja tämän päivän vaatimukset täyttävät tilat livelähetyksiä varten. Sipoon peltojen keskellä meillä oli loistavat tilat tehdä Tähdet, tähdet -ohjelmaa, mutta jatkossa ohjelman tekemistä ei ole mahdollista jatkaa kyseisessä tilassa, sillä se on myyty. Meidän pitää rakentaa iso toimiva monitoimiareena. Tähän liittyvistä asioista keskustelimme Dubaissa, Mikko Leppilampi kertoi Seiskalle.

LUE: Erohuhujen keskellä rypevät Mikko Leppilampi ja Maryam Razavi matkustivat pois Suomesta - päätyivät eri kohteisiin!

Tänä keväänä Mikkoa työllistää oman musiikin ja Jussi-gaalan juontamisen lisäksi Aviopolis-hanke sekä näyttelijän ja juontajan työt.

- Tällä hetkellä kuvaamme Aarnio- ja Ivalo-sarjoja, jonka jälkeen kuvaamme viihdeohjelmia MTV3-kanavalle.

LUE MYÖS: Mikko Leppilampi avautuu elokuva-alan ahdistelukohusta - toivoo että asia nostetaan esille Jussi-gaalassa: Jokaista varmasti pistää rintaan!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!