Uutiset

Oho! Kauniit ja rohkeat -tähti pussaili Helsingin keskustassa – kuva Seiskassa!

15.03.2019 06:53

Courtney Hope, 29, on näytellyt ”uutta” Sally Spectraa Kauniissa ja rohkeissa jo pari vuotta. Oikeammin hänen roolihahmonsa on Sally Spectran Shirley-siskon lapsenlapsi.

Courtney kuvailee esittämäänsä uutta Sallyä eloisaksi ja itsepäiseksi naiseksi.

– Lisäksi Sally on kunnianhimoinen ja piikikäskin. Hyvin paljon on siis samaa kuin hänen isotätinsä roolihahmossa. Ja samaa on myös oikeassa itsessäni, Courtney sanoo teekupposen äärellä Fazerin kahvilassa Helsingissä.

Lue myös: Yllätysromanssi: Paula Vesalasta eronnut näyttelijä Johannes Holopainen deittailee Kauniit ja rohkeat -kaunotarta!

Vierellä istuu jetlagista kärsivä Courtneyn poikaystävä, näyttelijä Chad Duell, 31. Hän on lentänyt Suomeen edellisiltana.

Chad on Yhdysvalloissa hyvin tunnettu, sillä hän on tähdittänyt suosittua General Hospital -saippuasarjaa jo yhdeksän vuotta ja voittanut Emmy-palkinnonkin roolistaan.

– Meillä on suhteemme kolmivuotispäivä, joten halusin tulla tänne ja viettää sen rakkaani kanssa. En ole ennen käynyt Suomessa, mutta on mahtava tutustua maahan, jota Courtney on niin ylistänyt!

Lue lisää Kauniit ja rohkeat -tähden Suomen matkasta ja katso kuva Helsingissä kuherrelleesta pariskunnasta Seiska Klubista!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!