Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Jukka Hildén

Oho, Jukka Hildén ja Chachi Gonzales julkaisivat viisiminuuttisen kihlajaisvideon: "Tärkeintä on, miltä meistä tuntuu" - katso!

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén menee naimisiin tanssija ja YouTube-tähti Chachi Gonzalesin kanssa.

LUE LISÄÄ: TÄSSÄ ON ERONNEEN JUKKA HILDÉNIN UUSI IHASTUS: CHACHI, 22, ON MILJOONIEN MIESTEN PÄIVÄUNI, TUTUSTUIVAT TOISIINSA TV-OHJELMASSA – KUVAT!

Pariskunta kertoi kihlauksestaan eilen (15.8.) julkaistulla YouTube-videolla, jolla Chachi muun muassa esittelee upeaa timanttisormustaan.

- Olen niin onnellinen. Tiedän, että ihmisillä on paljon mielipiteitä meistä, mutta tärkeintä on se, miltä meistä itsestämme tuntuu, kaunotar selittää pariskunnan koiranpentu kainalossaan.

Hän hehkuttaa sulhastaan vuolaasti, ja toteaa, että tällä on ollut häneen suurempi vaikutus, kuin kellään ihmisellä aiemmin.

Jukka ei jää kakkokseksi ylistäessään Chachia ihmisenä ja tyttöystävänä.

- En ole aiemmin kommentoinut kauheasti yksityiselämääni, mutta voin todeta, että rakastan, kunnioitan ja katson Cachia ylöspäin, hän on aito ja rehellinen, mutta myös hauska. Nuoresta iästä huolimatta hän on vanha sielu, jolla on äärimmäisen hyvä sydän. Hän ei tuomitse, vaan on villi, hullu ja hauska, kunnianhimoinen elämässään ja työssään, Jukka luettelee, ja toteaa haluavansa viettää loppuelämänsä Chachin kanssa.

Kehut saavat Chachin tunnekuohun valtaan ja hän joutuu tuon tuosta pyyhkimään kyyneleitään.

Jukka erosi Outi-vaimostaan viime helmikuussa. Heillä on liitostaan kaksi lasta.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!