fbqOho! Jere Karalahti yöpyy nyt 25-vuotiaan blondin luona – paparazzikuva! | Seiska
Jeren uusi naisystävä Kirkkonummella

Oho! Jere Karalahti yöpyy nyt 25-vuotiaan blondin luona – paparazzikuva!

Uutiset | 04.05.2017 06:58

Ex- jääkiekkoilija Jere Karalahti, 42, on löytänyt rinnalleen uuden daamin. Asia sai lopullisen vahvistuksen, kun paparazzi jalkautui selvittämään takavuosien kohukiekkoilijan suhdekiemuroita.

Varhain keskiviikkoaamuna (19.4.) Kirkkonummella paljastui, että Jere nukkuu jo yönsä 25-vuotiaan parturi-kampaajan luona. Hänen Mersunsa oli nimittäin neidon talon vieraspaikalla yön yli.

Puoli yhdeksän aikaan aamulla asunnolta poistui ensin Jeren uusi valloitus. Kovasti Jeren exää Nannaa muistuttava vaaleaverikkö hyppäsi autoonsa ja huristeli kohti alkavaa päivää.

Kolmen vartin päästä asunnosta jalkautui ulos myös Jere. Raamikkaan körilään seurassa oli tumma daami, joka ilmeisesti oli myös asunnolla yötä.

Jere Karalahti
Jere poistui asunnolta uuden rakkaansa jälkeen.

 

Brunetti on Jeren uuden kullan sisko, ja Jere on mitä ilmeisimmin päässyt miehittämään siskosten kimppakämpän. Jere tarjosi autokyydin uuden rakkaansa tummalle siskolle ja huristeli myös itse kohti päivän askareita.

Seiska on tavoittanut Jeren daamin toistuvasti puhelimella, mutta tämä ei halunnut yrityksistämme huolimatta kommentoida suhdettaan Jereen.

Katso salakuvat Karalahden blondista uudesta Seiskasta!

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!