Uutiset

Oho! Jere Karalahti kohautti Vantaa Boxing Night -tapahtumassa – kuva!

08.02.2019 09:19

Promoottori Juho Tolppolan ja Pro Boxing Team Finlandin järjestämässä nyrkkeilyillassa nähtiin melkoisia jännitysnäytelmiä ja hurjia tyrmäyksiä.
Kamppailu-urheilun ystävänä tunnettu kohukiekkoilija Jere Karalahti yllätti toimimalla kulmamiehenä yhdessä illan ottelussa.

Lue myös: Tässä ovat Vantaa Boxing Nightin tulokset: Samuli Kärkkäiselle komea voitto - katso video!

Suoraan takaisin salille!

Samuli Kärkkäinen

Voittamaton Samuli Kärkkäinen otti yhdeksännen ammattilaisvoittonsa todella kovassa, kahdeksan erää kestäneessä ottelussa. Vaikka ottelu oli rankka ja iskuja sateli puolin ja toisin, Samuli ei ota lomaa voittonsa jälkeen.

– Palaan salille jo ensi viikolla. Seuraavaa vastustajaa en tiedä, eikä sillä ole väliä. Vedän matsin kerrallaan, ja keskityn omaan tekemiseeni, Samuli totesi.

Samuli Kärkkäinen

Lue myös: Yksi isku voi muuttaa kaiken: Juho Tolppola perusti uuden nyrkkeilytallin – Vantaa Boxing Night suorana Seiska.fi:ssä!

Naama kärsi, mutta voitto tuli!

Petteri Kiviniemi

Raskaansarjan mörssäri Petteri ”Ivalo” Kiviniemi voitti debyyttiottelunsa tyrmäyksellä. Ihan helppo ottelu ei ollut, sillä Petterin omakin silmäkulma turposi rajusti. Iso mies tavoittelee Suomen mestaruutta.

– Kahden vuoden päästä haluan otella Suomen parasta vastaan. Lähtisin vaikka Robert Heleniusta vastaan, jos tarpeeksi maksetaan, Petteri nauroi voittonsa jälkeen.

Petteri Kiviniemi

Lue myös: Juho Tolppolan Pro Boxing Team Finland hakee ammattinyrkkeilijöitä: tällaiset ovat vaatimukset – video!

Yksi isku muutti kaiken!

Gennadi Mentsikainen koki hirveän työtapaturman. Vastustajalta vastapalloon tullut isku osui juuri oikeaan kohtaan ja lopetti ottelun ensimmäisessä erässä, ennen kuin se kunnolla alkoikaan. Yksi isku voi muuttaa nyrkkeilyssä kaiken.

Gennandi Mentsikainen

– Tämä harmittaa pitkään. Rankka valmistautuminen meni hyvin, ja sitten kävi näin. Ennen kuin pimeni, tuntui että kaikki oli hallinnassa ja voittaisin, Gennadi päivitteli.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!