Minna Pajulahti ja Kike Elomaa lähtivät Las Vegasiin.

Oho! Gladiaattorit-Barbin ja Kike Elomaan yhteinen yllätys: Lähdemme valloittamaan Las Vegasin!

13.09.2019 16:02

Kansanedustaja Kike Elomaa, 64, matkusti tiistaina Gladiaattorit-sarjasta tutun fitness-ammattilaisen Minna Pajulahden, 38, kanssa Las Vegasiin.

– Minna lähtee kisaamaan Miss Olympia -kilpailuun, ja ensimmäistä kertaa meille entisille voittajille on sovittu tapaaminen, vuonna 1981 kilpailun voittanut Kike kertoo Seiskalle.

Lue myös: Gladiaattoreiden Barbi on kaikkea muuta kuin nimi antaa ymmärtää: upea ilmestys!

Vaativa laji

Kike ylistää Minnaa ja suomalaisia kehonrakentajia.

– Minna on rautaisessa kunnossa. Meillä on ollut aina Suomessa vahvoja naisia! Minusta on hienoa, että naiset harrastavat punteilla treenaamista. Kun aloitin 1970-luvulla treenaamisen, katsottiin pitkään, jos nainen halusi hankkia isot lihakset. Se kaikki on tuonut minulle terveyttä – myös urheilu-uran jälkeen.

Minna Pajulahti ottaa osaa Miss Fitness Olympia -kilpailuun tällä viikolla. – Lähden tavoittelemaan totta kai voittoa, Minna kertoo.
Minna Pajulahti ottaa osaa Miss Fitness Olympia -kilpailuun tällä viikolla. – Lähden tavoittelemaan totta kai voittoa, Minna kertoo.

 

Lue myös: Kääk, Gladiaattorit-Barbi esittelee häkellyttävää peppuaan pakarat paljaana!

Kehonrakennus on Kiken mukaan yksi maailman suosituimmista lajeista, sillä sitä harrastetaan jo yli 200 maassa.
– Se on samaan aikaan vaativa laji, sillä kaikki eivät kestä treeniä ja ruokavaliota. Itse treenasin kuusi kertaa viikossa, ja kävin samaan aikaan töissä.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Atte Kajova ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!