fbq
Uutiset
03.08.2018 11:50
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus, Facebook ja Instagram
touko
Ohhoh, puoluejohtaja Touko Aallosta julki rohkeita kuvia ruotsalaisella homosivustolla ja somessa: piiskasi miestä homoklubilla ja bailasi ilman paitaa Pride-juhlissa - kuvat!
Uutiset
03.08.2018 11:50
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus, Facebook ja Instagram

Tukholmassa on parhaillaan käynnissä Pride-viikko, joka päättyy tulevana sunnuntaina (5.8.). Sen jälkeen Ruotsin Europride käynnistyy Göteborgissa. 

Ruotsiin on ajautunut myös suomalaisille tuttu poliitikko, nimittäin kansanedustaja ja vihreiden puolueenjohtaja Touko Aalto sekä hänen avopuolisonsa Iris Flinkkilä.

Helsingin Punavuoressa asuva pariskunta vietti Ruotsissa iltaa tukholmalaisella King Kong -homoklubilla, joka on vahvasti mukana Pride-juhlinnassa.

Lue lisää: Touko Aalto ja Iris Flinkkilä edustivat yhdessä SuomiAreenassa - yhteiskuva! Paljastus yhteisestä arjesta: ”Vähän liian vähän on Toukoa näkynyt kotona!"

Illan aikana Touko todisti avarakatseisuutensa useaan otteeseen. Harvemmin sitä näkee puoluejohtajaa homobaarissa ilman paitaa, saati paidatonta puoluejohtajaa antamassa piiskaa toiselle miehelle!

Touko poseerasi myös veikeissä kuvissa kahden drag-artistin kanssa.

Valokuvia on julkaistu King Kong -klubin omilla Facebook-sivuilla sekä Ruotsin suurimman homoaikakauslehden QX:n nettisivuilla. Lehden sivuilla on lukuisia kuvia vihreiden puheenjohtajasta juhlien tiimellyksessä.

Kuvakaappaus QX-sivustolta, jossa Touko on hyvin näkyvästi esillä.
Kuvakaappaus QX-sivustolta, jossa Touko Aalto on hyvin näkyvästi esillä.

 

King Kong -klubin sivuilla ei näy kuvia Iriksestä, mutta Seiskan tietojen mukaan myös Toukon avopuoliso on ollut mukana juhlinnassa. Molemmat ovat tasa-arvoisuuden vakaita kannattajia. 

Viime viikolla seikkailtiin Helsingin lähisaarissa. Nyt oli alla hieman isompi purkki ja suurempi seikkailu Tukholmassa. Kiitoksia @vikinglinesuomi , matkat ovat sujuneet upeasti ja vegaaniset vaihtoehdot ravintoloissa ilahduttaneet erityisesti, Touko kirjoitti Instagramiin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »