fbqOhhoh, ex-kansanedustaja hakee avioeroa vaimostaan! | Seiska
Ohhoh, ex-kansanedustaja hakee avioeroa vaimostaan!

Ohhoh, ex-kansanedustaja hakee avioeroa vaimostaan!

Uutiset | 18.05.2015 23:02

Menestyneenä aitajuoksijana koko kansalle tutuksi tullut, ex-kansanedustaja Arto Bryggare hakee avioeroa Lotta-vaimostaan. Helsingin käräjäoikeuden asiakirjoista selviää, että Arto laittoi eron vireille yksin huhtikuussa. Artolla ja Lotalla on kolme lasta.

Osoitetietojen mukaan Arto ja Lotta asuvat edelleen saman katon alla Helsingissä. Pariskunnalla ei ole avioehtoa. Seiska ei tavoittanut Artoa kommentoimaan eroa.

 

Tunteikas Facebook-päivitys

Arto kirjoitti 13. toukokuuta Facebookiinsa tunteikkaan päivityksen, jossa hän ei kuitenkaan viitannut meneillä olevaan aviokriisiin.

- Olen mennyt ympäri ja ämpäri, tehnyt sitä ja tätä, tavannut heitä ja meitä. Ja mitä on jäänyt mieleeni. Ihmiset , jotka tuovat hyvän mielen, tuovat uskoa, kertovat vitsejä-itsestään ja elämästä, katsovat eteenpäin tunnelissa- kaipaan Teitä ja arvostan. Kiitos te, minulle naurua ja hymyä tuoneet ihmiset, teidän takianne minäkin, maailman taakkojen kantaja ja murheiden kerääjä, olen jaksanut seuraavalle aidalle. Te, minunkaltaiset, murheiden kerääjät, katsokaa peiliin. Siinä pienen hetken kun ihmettelee, ei voi olla hymyilemättä. Maailma ilman iloa on pimeä paikka, surunkin keskellä naurun tuoja on kuin vesi erämaassa tai lämmin sauna talvipakkasella hiihtolenkin jälkeen,,, Arto kirjoitti.

Arto oli ehdolla vuoden 2015 eduskuntavaaleissa, mutta hän ei tullut valituksi. Arto voitti aitajuoksijana MM-hopeaa ja olympiapronssia 1980-luvun alussa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!