Hyppää pääsisältöön
antoonio teca

Ohhoh, Vaasan nuorisopomon silmät seisauttava pukuvalinta käänsi päitä Linnan juhlissa - oliko tässä sittenkin illan tyylikkäin vieras? Katso kuvat!

Presidentin linnan perinteinen itsenäisyyspäivän vastaanotto ei pettänyt tänäkään vuonna, ainakaan muodin ja upeiden yksityiskohtien puolesta. 
Punaisella matolla nähtiin paljetteja, samettia, messumuovia, valkoisia tennareita sekä tietenkin tyylikkäitä miesten pukuja sekä frakkeja. 

Lue lisää: Äänestä! Kuka on Linnnan juhlien tyrmäävin kaunotar? Ehdolla metallikorsetti ja säihkyviä paljetteja!

antonio teco

Miesten muotisuoritukset jäävät usein naisten jalkoihin, mutta huomion kiinnitti ainakin yksi tyylikäs miesvieras. Hän on Vaasan nuorisovaltuuston puheenjohtaja Antonio Teca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇫🇮Hyvää itsenäisyyspäivää 🇫🇮 #linnanjuhlat #linnanjuhlat2018 #linnateca @antonio.teca

Henkilön Mirka Pihlajamäki (@brilliantmirka) jakama julkaisu

Antonion puvusta löytyy huikea detalji, sillä selkämys on koristeltu komealla leijonalla. Puvun on suunnitellut Mirka Pihlajamäki.

Komea mies nähtiin hymyilevänä Linnan tanssilattialla, eikä ihme, sillä Antonion letkeät tanssiliikkeet ilahduttivat selkeästi myös muita vieraita. 

TAUSTAA: Ohhoh, tätä et nähnyt tv:ssä: Alman takissa jättimäinen piilomerkitys – katso yksityiskohdan paljastava kuva!

Linnassa nähtiin myös viime vuonna leijonaprintti, kun suomalaispoppari Alma asteli presidentin vastaanotolle puvussa, jonka selässä komeili Suomen leijona. 

alma


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
timo korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!