Ohhoh, Patrik Laineen joukkuekaveri riehui Helsingissä: kaatoi liikennemerkin, blondi korjasi NHL-tähden jälkiä - "En ole tulossa mukaasi!"

Uutiset | 02.11.2018 17:10

Winnipeg Jets pelaa tällä viikolla kaksi NHL-ottelua Helsingissä Florida Panthersia vastaan. Seiskan tietojen mukaan Jetsin tähtihyökkääjän Mathieu Perreaultin Suomen-vierailu on sujunut varsin vauhdikkaasti.

Suomalaistähti Patrik Laineen kanssa samassa joukkueessa pelaava Perreault on bongattu alkuviikosta helsinkiläisistä yökerhoista varsin kostealta vaikuttavista tunnelmista.

Myöhään tiistai-iltana Perreault aiheutti käytöksellään voimakasta paheksuntaa Helsingin ydinkeskustassa.

- Perreault huusi ja metelöi puolenyön aikaan kadulla. Hän tarttui betoniporsaan varassa olleeseen liikennemerkkiin kiinni ja kaatoi sen nurin, silminnäkijä kertoo Seiskalle. 

liikennemerkki
Tämän liikennemerkin Mathieu kaatoi nurin juhlintansa lomassa. 

Silminnäkijä on jääkiekkofani, joka tunnisti HIFK:ssakin aikanaan pelanneen Perreaultin varmuudella. Porukkaan kuului myös muita salskeita nuorukaisia, jotka puhuivat englantia Pohjois-Amerikan murteella. 

- Myös he pitivät kovaa meteliä ja hakkasivat näyteikkunoita kämmenillään, Seiskalle kerrotaan. 

Silminnäkijä ehti ottaa tilanteesta videon, joka on Seiskan toimituksen hallussa. Videolla vaalea nainen on juuri nostanut Perreaultin kaataman liikennemerkin takaisin pystyyn. Nainen huutaa Perreaultin perään aggressiivisen kuuloisesti.

- En ole tulossa mukaasi, nainen huusi englanniksi Perreaultille.

Lue myös: Patrik Laineella hymy herkässä joukkuekuvassa: ohjeisti huoltajan eturiviin - katso kuvat!

Videolla Perreault kävelee tilanteesta pois vauhdikkaasti kavereidensa kanssa. 

Seiska tavoitti Jetsin pr-henkilön Scott Brownin. Brown vahvisti Seiskalle perjantaina, että he ovat puhuneet Mathieun kanssa toimittajan yhteydenotosta. Jets olisi halunnut saada videon nähtäväkseen. 

- Ilman mahdollisuutta nähdä videota emme kommentoi asiaa enempää, Scott kirjoitti. 

Perreaultin vauhdikas alkuviikko ei ole näkynyt hänen pelisuorituksissaan ainakaan negatiivisesti. Mies teki torstai-iltana Floridaa vastaan maalin. Winnipeg Jets ja Florida Panthers kohtaavat perjantaina uudestaan. 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Ari Lahti ja Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!