Lauri Korpikoski

Ohhoh! Lauri Korpikosken uusi kulta on ex-tyttöystävän isosisko – mutta ei Janni Hussin!

Uutiset | 13.07.2017 17:03

Maailman kovimmassa kiekkoliigassa NHL:ssä vuosikausia lihavaa tiliä tehneen Lauri Korpikosken liikkeet kiinnostavat kovasti Seiskan lukijoita.

Pitkään fitness-tähti Janni Hussin kanssa seurustellut Lauri, 30, vapautui viime marraskuussa sinkkumarkkinoille, kun urheilijapariskunnan unelmasuhde karahti karille.

Sittemmin turkulainen kiekkoköriläs on löytänyt rinnalleen uuden naisen. Seiska kertoi hiljattain Laurin lentäneen lomalle Italian Napoliin kauniin tummaverikön kanssa.

TAUSTAA: Janni Hussin NHL-exällä Lauri Korpikoskella uusi rakas!

– Lauri on tainnut löytää uuden kullan, sillä niin söpösti he kuhertelivat. Kiekkoilijaa oltiin vastassa nimikyltin kanssa Napolin lentokentällä, lomailijat supattivat Seiskalle.

Lauri Korpikoski ja tumma kaunotar bongattiin Italiassa.

Seiskan julkaistua kaksikosta lukijan kuvan toimitukseen alkoi sadella välittömästi vinkkejä. Niiden mukaan kaunottaren henkilöllisyys on nyt paljastunut: kyseessä on noin kolmekymppinen turkulaisnainen, joka on nyttemmin bongattu Laurin kanssa romanttisissa merkeissä muun muassa Turun Aurajoen tuntumassa.

Yllättävää kyllä, kyseinen kaunotar on mitä ilmeisimmin Laurille entuudestaan tuttu.

– Härskiksi suhteen tekee se, että tämä kyseinen nainen on Laurin ex-tyttöystävän isosisko! Ei siis Janni Hussin, vaan erään toisen tytön isosisko, jonka kanssa Lauri seurusteli ennen Jannia, Turusta juorutaan.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus, lukijan kuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!