Ohhoh, Kirsi Ranto on säveltäjä Mika Tolvaselle jo kolmas tangokuningatar aviovaimona – ollut naimisissa myös Eija Kantolan ja Susanna Heikin kanssa!

Uutiset | 09.12.2017 16:25

Torstaina ilmestynyt Seiska kertoi, että ex-tangokuningatar Kirsi Ranto, 39, on avioitunut säveltäjä-tuottaja Mika Toivasen kanssa, 47.

Lue lisää: Tangokuningatar Kirsi Ranto meni salaa naimisiin – tuore aviomies on tunnettu euroviisusäveltäjä!

Mika Toivanen ja Susanna Heikki.

Mikalla on aiempaakin kokemusta tangokuningattarista. Hän on ollut naimisissa sekä Eija Kantolan että Susanna Heikin kanssa. Susannalla ja Mikalla on myös kolme tytärtä.

Eija Kantola

Hipsi hiljaa alttarille

Myös Kirsillä on aikaisempaa kokemusta muusikoista.

Alkuvuonna 2005 alkoi valtaisa supina, kun Kirsin nimettömään oli ilmestynyt sormus. Myöhemmin hän myönsi avioituneensa jouluaattona 2004.

Tuolloinen sulho oli Kirsin taustabändissä soittanut muusikko Mika Lahnajoki, mutta avioparin onni ei kestänyt kauan. Vain vuosi papin aamenen jälkeen Seiska uutisoi pariskunnan muuttaneen erilleen.

Samassa rytäkässä selvisi, että Kirsillä roihahti romanssi saksofonisti-Roopen kanssa. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään kolmiodraama, sillä Kirsi ja Mika olivat ilmeisesti sopineet voivansa tapailla muitakin asumuseronsa aikana.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!