Katso kuva!

Ohhoh, Erika Vikmanin yllättävä menneisyys paljastui: näytteli 16-vuotiaana tv-sarjassa - tunnistaisitko popdiivaa tästä kuvasta?!

Uutiset | 02.10.2020 17:04

Laulaja Erika Vikman paljasti someseuraajilleen torstaina yllättävän asian hänen menneisyydestään. Erika on noussut koko kansalle tunnetuksi laulajana esimerkiksi Idolsista ja Tangomarkkinoilta, mutta hänen näyttelijätaustansa ei varmasti ole ollut kaikkien tiedossa.

Erika, 27, julkaisi torstaina Instagramin videotarinassaan kuvakaappauksen yli kymmenen vuoden takaa TV2:lla esitetysä Parasta aikaa -sarjasta, jossa hän näytteli 16-vuotiaana. 

Lue myös: Luultiin Erika Vikmanin rakkaaksi! Laulajakaunottaren matkaseuralainen paljastui suomalaisjulkkikseksi – kuva!

Erika näytteli sarjassa Iira Ström -nimistä hahmoa. Parhaillaan sarja on nähtävillä Yle Areenassa.

- Yli kymmenen vuotta sitten näyttelin Parasta aikaa -nimisessä sarjassa. Sarja löytyy nyt Yle Areenasta. Erika 16 v. Enjoy! Erika kirjoitti videotarinassaan julkaisemansa kuvan päällä.

Erikaa ei äkkiseltään tunnista kuvasta, sillä hänellä on sarjassa lyhyt punainen tukka. Nykyisin Erikalla on sen sijaan pitkät vaaleat hiukset.

Erika Vikman (oik.) näytteli Parasta aikaa- sarjassa Iira Strömiä. Kuvassa myös näyttelijä Emma Kunnas.
Erika Vikman (oik.) näytteli Parasta aikaa- sarjassa Iira Strömiä. Kuvassa myös näyttelijä Emma Kunnas.

UMK-kohu ja eropommi

Erika on ollut tämän vuoden aikana runsaasti otsikoissa alkuvuonna käydyn Uuden Musiikin Kilpailun ja hänen kisakappaleensa Cicciolinan myötä.

Lue myös: Toimittajan kommentti: Mitä Erika Vikman alkoi pelätä?

Kappale on noussut diskohitiksi ympäri Suomen ja laulajasta on maalailtu manttelinperijää takavuosien kohulaulaja Kikalle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitäs sun helteeseen? 😉

Henkilön ᴱᴿᴵᴷᴬ ⱽᴵᴷᴹᴬᴺ (@erikavikman) jakama julkaisu

Syyskuun alussa Erika puolestaan nousi otsikoihin, kun hän ja Danny tiedottivat erostaan sosiaalisessa mediassa. Pariskunta ehti olla yhdessä nelisen vuotta.

Lue lisää: Eropommi! Danny ja Erika Vikman: Suhde ohi

Seiska myöhemmin paljasti, että eron taustalla oli kolmiodraamaa, sillä Erika heilasteli näyttelijä Ilkka Koivulan kanssa ollessaan vielä suhteessa Dannyn kanssa.

Lue myös: Dannyn tilitys kohuerosta Seiskassa! Suhde särkyi kesäteatterissa – Erika Vikmanilla salasutinaa vara-Dannyn kanssa?!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

have a sinful saturday 🥃🖤 pic: @ashleytruly

Henkilön ᴱᴿᴵᴷᴬ ⱽᴵᴷᴹᴬᴺ (@erikavikman) jakama julkaisu

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!