Uutiset

Nyt se selvisi! Teemu Selänne paljasti Seiskalle, miksi myy huikeaa miljoonalukaaliaan Kaliforniassa – ”Etsimme sellaista kämppää, joka…”

07.07.2018 18:29

Yhdysvalloista tuskin löytyy montaakaan taloa, joka olisi kiinnostanut suomalaisia yhtä paljon kuin eräs tietty pytinki Orange Countyssa, Etelä-Kaliforniassa.

Suomen kaikkien aikojen jääkiekkoilija Teemu Selänne on asunut ylellisellä, Coto de Cazan yksityisellä asuinalueella sijaitsevassa ökylukaalissaan lähes 20 vuotta. 

Sinivalkoisessa kansanperinteessä lähes tarunhohtoinen kiekkolukaali siirtyi Selänteen omistukseen vuosituhannen vaihteessa – aikana, jolloin NHL-seura Anaheim Ducks tunnettiin vielä Mighty Ducks of Anaheimina.

Coto de Caza

Coto de Caza

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin se, että Finnish Flash ja jääkiekon kunniagalleria Hockey Hall of Famen itseoikeutettu jäsen on luopumassa lukaalistaan.

Alkuviikosta rapakon takana uutisoitiin, että Selänne kauppaa kartanoaan noin kuuden miljoonan euron myyntihintaan.

Hintaan sisältyy viisi makuuhuonetta, seitsemän kylpyhuonetta, suuri olohuone ja sauna. 2,5 hehtaarin tontilta löytyy puolestaan kallioon upotettu uima-allas, tenniskenttä ja oma ratsastusalue.

Coto de Caza

– Niin… 18 vuotta olemme siellä asuneet. Se kämppä palveli ihan täydellisesti isoa perhettämme, Selänne sanoi Seiskalle lauantaina (7.7.) Bermudan-tennisturnauksen yhteydessä.

– Mutta nyt kun kolme poikaa ovat jo maailmalla ja minä, Sirpa ja Veera olemme enää siellä, niin on aika luopua siitä.

Vaikka Selänne uskoo kartanonsa käyvän hyvin kaupaksi ja päätös muutosta on muhinut jo pitkään, pitkäaikaisesta kodista luopuminen ottaa silti koville.

– On itse asiassa vähän haikea fiilis. Toisaalta samalla on myös tosi makea fiilis, koska nyt lähdemme etsimään uutta kämppää sieltä samalta alueelta.

– Aika aikaansa kutakin. Etsimme sellaista kämppää, joka sopii nykytilanteeseen paremmin. Olen kyllä tosi innoissani, Selänne sanoi.

Jälleen kerran Bermudan tennisturnaukseen osallistunut Teemu Selänne etsii uutta asuntoa.
Jälleen kerran Bermudan tennisturnaukseen osallistunut Teemu Selänne etsii uutta asuntoa.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto, Ari Lahti
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!