fbq
Uutiset
16.05.2019 17:31
Teksti: Mikko Niimes|Kuvat: Yegor Aleyev / TASS / AOP
Valtteri Bottas Sotshissa syyskuussa 2018.
Nyt sataa rahaa! Valtteri Bottaksesta luksuskiinteistösijoittaja – sijoituksia miljardimarkkinalle hurjalla korolla!!
Uutiset
16.05.2019 17:31
Teksti: Mikko Niimes|Kuvat: Yegor Aleyev / TASS / AOP

Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas vaikuttaa sijoittavan tienestejään hyvin. Monacolainen paikallisiin asuntoihin sijoittava Azurite Property Investment Group on saanut nastolalaisesta uuden rahoittajan ja lähettilään.

- Ajoitus on kaikki kaikessa. Nigel on onnistunut löytämään oikean hetken iskeä markkinaan. F1-kuljettajana olen oppinut rakastamaan Monacoa. Siksi olen
innoissani voidessani auttaa Azuritea löytämään sijoittajia, jotka eivät ehkä muutoin investoisi täkäläiseen vuokramarkkinaan. Valtteri kertoo yrityksen mediatiedotteessa.

Firma lupaa esitteessään sijoittajille kiinteän kahdeksan prosentin vuosikoron kolmeksi vuodeksi, ja korkotuloja maksetaan puolivuosittain.

Azurite on yksityisomisteinen yhtiö, joka sijoittaa monacolaisiin luksusasuntoihin. Jotakin sijoitusbisneksen mittakaavasta kertoo se, että Monacossa maksettiin asunnoista vuonna 2018 keskimäärin 48 800 euroa per neliö ja rahaa asuntokaupoissa liikkui yhteensä 2,7 miljardia euroa.

Valtteri ilmoitti aluevaltauksestaan Instagramissa
 

Valtteri asuu itsekin Monacossa. Hänen kanssaan asuvat vaimo Emilia Bottas (os. Pikkarainen) ja Fanni-koira, joka on rodultaan dalmatialainen.

Lue myös: F1-kuski Valtteri Bottas ja Emilia-vaimo Emma-gaalassa kuin supertähdet – upea yksityiskohta saa formulakuskin näyttämään entistäkin seksikkäämmältä!

Lue myös: Ohhoh! Valtteri Bottas murjotti yksin olutpullon ääressä pilkkuun asti Helsingin yökerhossa - paljonpuhuvat kuvat!

Valtterin vuosipalkaksi on julkisuudessa arvioitu noin 7,6 miljoonaa euroa. Summa ei sisällä yhteistyösopimuksia tai menestysbonuksia.

Emilia Bottaksen Instagram-julkaisu Fanni-koirasta:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

A post shared by Emilia Bottas (@emiliabottas) on

Emilia tuli julkisuuteen kilpauimarina, sittemmin hän on valinnut harrastuksekseen ratsastuksen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »