Vain Seiskassa!

Nyt puhuu faninsa murhannut iskelmätähti Markus Huitsi – ei muista 66 veitseniskusta mitään: En osaa kuvitella, että kykenisin tuollaiseen!

Uutiset | 30.11.2017 10:11

Lahden Mallaskadulla tapahtui maaliskuussa henkirikos, jonka aikana monisairas uhri sai 66 iskua veitsestä. Murhasta tuomittiin elinkautiseen vankeuteen takavuosien iskelmätähti ja uhrin henkilökohtainen avustaja Markus Huitsi, 43.

Taustaa: Iskelmälaulajalle elinkautinen: puukotti puolustuskyvytöntä 66 kertaa

Seiska tapasi Huitsin Mikkelin vankilassa. Hänen muistikuvansa tekoillasta ovat hatarat.

– Se ilta on mielessäni kuin palapeli. Yksittäisiä muistikuvia sieltä täältä. Muistan tapelleeni asunnossa olleen kolmannen henkilön ja myös uhrin kanssa, mutta en muista, että minä tai kukaan mukaan olisi puukottanut ketään, Huitsi kertoo.

Lue myös: Murhasta tuomittu ex-iskelmätähti Markus Huitsi aikoo valittaa hoviin

– En osaa kuvitella, että kykenisin tuollaisen tekoon. Tuntuisi todella hirveältä, jos kokisin tehneeni sen, mutta en pysty potemaan omantunnontuskia, koska en vain muista tehneeni sitä, hän lisää.

Tapaus vielä hoviin!

Markus Huitsin tapausta käsitellään vielä hovioikeudessa ensi vuoden puolella. Puolustus katsoo, ettei näyttö poissulje vaihtoehtoista tapahtumien kulkua. Puolustus vaatii, että toisen asunnossa olleen henkilön mahdollinen osallisuus tekoon tutkittaisiin tarkemmin. Häntäkin epäiltiin aluksi myös murhasta, mutta oikeudessa häntä kuultiin todistajana. Esitutkintapöytäkirjojen mukaan myös hänen muistikuvansa ovat hyvin hatarat.Hän oli kuitenkin asunnossa vielä siinä vaiheessa, kun Huitsi teki turvapainikehälytyksen.

Lue Markus Huitsin vankilassa tehty erikoishaastattelu torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!