Nyt puhuu Kaapo Kakko! Salkkarit-kaunotar Julia Korpiseen liitetty kiekkosankari sutinahuhuista: "Mistäs tällaisia vinkkejä on tullut?"

Uutiset | 30.10.2020 06:41

Tuorein, torstaina ilmestynyt Seiska jysäytti ilouutisen Helsingin ja Turun suunnalta. Koko syksyn toimitukseemme sataneiden vinkkien mukaan jääkiekon kolminkertaisen maailmanmestarin Kaapo Kakon,19, käsikynkässä liikkuisi kansalaisten hyvin tuntema tv-kaunotar.

– Kaapolla on sutinaa Salatuissa elämissä näyttelevän Julia Korpisen kanssa. Salasutinat ovat kestäneet paljastumatta jo useita kuukausia, ja asia on vahvistettu kaksikon lähipiiristä, Seiskalle vakuutellaan.

Maamme lupaavimpiin kiekkosankareihin lukeutuva Kaapo on turkulainen, Julia puolestaan kotoisin pääkaupungista.

Lue lisää: Salasutinaa! Kiekkosankari Kaapo Kakko ja Salkkarit-kaunotar viihtyvät yhdessä!

Julia Korpinen näyttelee Salkkareissa Anna Ihalaista.  – Roolihahmoni Anna on tosi reilu ja mukava kaikille. Pyrin itsekin olemaan hyvä ihminen, Julia kuvailee itseään Salkkareiden YouTube-kanavalla.
Julia Korpinen näyttelee Salkkareissa Anna Ihalaista.  – Roolihahmoni Anna on tosi reilu ja mukava kaikille. Pyrin itsekin olemaan hyvä ihminen, Julia kuvailee itseään Salkkareiden YouTube-kanavalla.

"Jaa jaa! Vai niin, vai niin..."

Julia ei ollut halukas kommentoimaan mitään iloisiin romanssihuhuihin, mutta Seiskan tavoittama Kaapo vastailee hyväntuulisena ja varsinaissuomalaiseen tyyliin kieli keskellä suuta suhdesutinoihin.

– Jaa jaa! Mistäs tällaisia vinkkejä on tullut? Jahas, vai niin, vai niin... Kaapo naurahtaa.

– Ymmärrän kyllä, että ihmisiä kiinnostaa. Olen kuitenkin yrittänyt pitää yksityiselämäni omana ja lähipiirin tietona. Jollen yrittäisi, niin olisin varmasti julkaissut tästä jotain Instagramissani. Mutta jos sitä Instaani katsoo, niin aika maltillisesti mennään sielläkin.

Et kuitenkaan kiellä romanssia Juliaan?

– Hmm… En nyt sano tähän mitään, kohtelias Kaapo kuittaa.

Kaapo Kakosta tuli viimeistään viimevuotisen Leijonien MM-kullan myötä koko kansan juhlittu kiekkosankari. Tällä hetkellä 190-senttinen charmantti TPS-kasvatti pitää kuntoaan yllä kotikaupungissaan Turussa.
Kaapo Kakosta tuli viimeistään viimevuotisen Leijonien MM-kullan myötä koko kansan juhlittu kiekkosankari. Tällä hetkellä 190-senttinen charmantti TPS-kasvatti pitää kuntoaan yllä kotikaupungissaan Turussa.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!