Nyt puhuu Huutokauppakeisarin kanssa kännissä nujakoinut Ari, 57: Palsanmäki löi, kaveri piti kiinni!

Uutiset | 10.04.2017 13:00

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ajautui toissa viikonloppuna rajuun baaritappeluun Espanjan Fuengirolassa. 

TAUSTAA: RIKOSILMOITUS AKI PALSANMÄESTÄ: HUUTOKAUPPAKEISARI ISKI NYRKILLÄ – ARI, 57, JOUTUI SAIRAALAAN!

Huutokauppakeisari itse ei kommentoinut tapahtumia Seiskalle sanallakaan, mutta Ilta-Sanomille hän kertoi, ettei ollut tehnyt muuta kuin pitänyt toista osapuolta päästä kiinni ja yrittäneensä rauhoittaa tilannetta. Riidan toinen osapuoli, 57-vuotias helsinkiläinen Ari Andersson kertoi Seiskalle hänen näkemyksensä tapahtumista. Riitapukarien kertomukset eroavat kuin yö ja päivä.

Ari Andersson
Ari Andersson

Espanjassa tyttärensä Nina Anderssonin luona vierailemassa ollut Ari törmäsi keisariin sattumalta karaokebaari Cosmoksessa, kun hän oli lähtenyt viettämään yksiä viimeisistä lomailloistaan tyttärensä ja tämän ystävän Maria ainasojan kanssa.

Molemmat kertovat saunariidasta

Baarin tupakkapaikalla Ari päätti käydä sanomassa Akille pari sanaa siitä, että tämä oli vuonna 2015 vienyt häneltä saunavuoron Huutokauppakeisarin kuvauksia varten.

– Taisin sanoa hänelle, että s*****n k***ä veit meidän saunavuoron. Meillä oli saunavuoro varattu Fuengirolasta minun 55-vuotiassynttäreitäni varten, mutta meille ilmoitettiin, että se on peruttu, koska huutokauppakeisari tulee kuvausryhmineen, Ari kertoo.

Myös keisari oli IS:lle kertonut riidan liittyneen saunavuoroon, mutta juuri muuta yhteistä kaksikon kertomuksilla ei olekaan.

"Minulta lähti ilmat" 

Arin mukaan kuittailun jälkeen alkoi kauhea metakka, jonka yhteydessä mies Palsanmäen seurueesta löi Aria nyrkillä leukaan. Tuolloin Ari kerto lähteneensä tilanteesta ja palanneensa kaikessa rauhassa omaan pöytäänsä. 

– Uskomatonta, että joku suuttuu tuollaisesta. Sehän oli Arilta isoksi osaksi vitsi, että m*lkku, veit saunavuoroni kaksi vuotta sitten, Arin tytär Nina hämmästelee Seiskalle.

Nina Andersson
Nina Andersson

Ninan ystävä Maria kävi vielä pyytämässä tapahtunutta väärinkäsitystä anteeksi Akilta, joka oli myös tullut sisään baariin.

– Sitten aivan yhtäkkiä toinen Akin kavereista juoksee sisälle ja nappaa isästäni kiinni niin, ettei hän pysty liikkumaan. Minä puolestani hyppäsin tyypin kaulaan takaapäin, että saisin hänet irti isästäni. Samaan aikaan Palsanmäki löi isääni kylkeen nyrkillä, Nina kertoo.

Maria Ainasoja
Maria Ainasoja. Sekä Maria että Nina ovat näytelleet Foxin V#### puhelinmyyjät -tosi-tv-sarjassa.

– Aki yritti aluksi yllyttää kaveriaan lyömään. Kuulin selvästi, kun hän huusi, että lyö, mutta minä ehdin siihen väliin, jolloin Aki itse löi puolustuskyvytöntä Aria, Maria kuvailee.

– Kyllä se oli varmasti Aki, joka löi. Se sattui heti ja minulla lähti ilmat pihalle, Ari sanoo.

”Isänmaan sankarit vauhkosivat”

Tilanne laukesi, kun paikan omistaja alkoi huutaa. Palsanmäki kertoi IS:lle omistajan heittäneen ”rähinäukon” pihalle. Arin, Ninan ja Marian mukaan ketään ei heitetty ulos.

– Ne isänmaan sankarit vauhkosivat vielä omistajalle, että meidän pitäisi lähteä baarista heti, eikä meitä pitäisi enää sinne päästää, mutta ei me mihinkään lähdetty, Nina sanoo.

Ari meni seuraavana päivänä lääkäriin, koska kovien kipujen takia. Lisäksi hän teki Palsanmäestä rikosilmoituksen Espanjan poliisille.
 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus, Maria Ainasoja, Satu Lampi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!