Katso kuva!

Nyt on kova kaipuu! Sanni avautui syvästä ikävästään: ”Haluun uskaltaa taas unelmoida”

Uutiset | 19.01.2021 20:31

Laulajatähti Sanni Kurkisuo, 27, kertoi kaipaavansa kesän keikkalavoille sosiaalisessa mediassa. 

Laulajakaunotar kirjoitti Instagram-tililleen pitkän päivityksen festareiden parhaista puolista artistin näkökulmasta. Haikaileva julkaisu johtuu varmasti suuresti siitä, kun koronaviruspandemian takia useat artistit ovat joutuneet perumaan esiintymisiään kuluneen vuoden aikana. 

Pandemian takia myös viime vuoden festarit katosivat lähes kokonaan kotisuomesta. 

Nyt Sanni kuitenkin toivoo tulevaisuuden kirkastuvan ja ensi kesän olevan tapahtumarikkaampi. 

Lue myös: Tiivistä tapailua! Sanni ja Shirly Karvinen bongattu yhdessä useasti popparin asunnon läheisyydestä! 

- Haluun uskaltaa taas unelmoida. Siitä kun bussissa on tuhat astetta, ilmastointi rikki ja musat täysillä. Kun käydään hakee abcilta mansikoita. Siitä kun tullaan festarialueelle, ja saa vetää taas paikallista ’vegevaihtoehtoo’ pahvilautasilta. Kun pitää jännittää, että lähteekö ääni, kun sai taas jonkun hepulin just ennen keikkaa. Kun pääsee näkee tyyppejä pitkästä aikaa, ja potkii kiertuepalloa jätkien kanssa. Siitä kun saa keikan jälkeen korkkaa jääkylmän betonin, (vain kiertuejutut) ja hypätä hikeä valuvana bäkkärialueen kyljessä olevaan järveen uimaan ennen kuin lähetään jatkamaan yötä vasten jonnekin päin Suomea. Näköjään mieli jännittää vielä maalailla liikoja, koska nämä oli kaikki muistoja. Sanni kertoo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen)

Pussaili baarissa

Sanni yhdistettiin loppuvuodesta radiojuontaja Shirly Karviseen, 27, hyvin romanttisissa tunnelmissa, kun heidät nähtiin baarissa suutelemassa marraskuun loppupuolella. 

Lue myös: Sanni ja Shirly Karvinen käänsivät katseita Lapissa – nauttivat juomia hotellin aulabaarissa 

Seiskan tietojen kaksikko viihtyi Lapin lumisissa maisemissa yhdessä joulun alla. Tuolloin Seiskalle tuli useita vinkkejä Sannin ja Shirlyn läheisistä tunnelmista. 

– He kävelivät minua vastaan rovaniemeläisen Revontuli-kauppakeskuksen käy-tävällä juuri ennen jouluaattoa. Sanni ja Shirly eivät yrittäneet peitellä lämpimiä välejään, sillä he kävelivät käsi kädessä eikä kummallakaan ollut kasvomaskia, Seiskalle kerrottiin.

20191212, Helsinki. Emma Gaalan lehdistötilaisuus Tavastialla. Kuvassa Sanni.
Laulaja vakavana Emma Gaalan lehdistötilaisuudessa Tavastialla vuonna 2019. Kuva Timo Korhonen.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!