fbq
Uutiset
20.11.2020 17:42
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Matti Matikainen
Karoliina Kallio
Nyt näkyy läpi! Laulajakaunotar Karoliina Kallio pelmahti seurapiiritilaisuuteen kaiken paljastavassa paidassa: "En kaipaa omaa hittibiisiä" - kuvat!
Uutiset
20.11.2020 17:42
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Matti Matikainen

Waldo’s People -yhtyeen vokalistina tunnettu laulaja Karoliina Kallio, 41, käänsi päitä keskiviikkona kuvataiteilija Olavi Klinovin taidenäyttelyn avajaisissa The Train Factoryssa, Helsingissä.

Karoliina saapui paikalle pukeutuneena varsin rohkeaan asukokonaisuuteen. Hänellä oli yllään musta nahkaminihame, mustat korkokengät sekä läpikuultava mesh-paita, jonka alla olleet mustat rintaliivit näkyivät kokonaisuudessaan muulle juhlakansalle.

Lue lisää: Laulaja Karoliina Kallio erosi pitkästä suhteesta ja kehottaa pariskuntia hakeutumaan pariterapiaan: "Me emme hakeutuneet"

Karoliina Kallio

Pitkän uran artistina luonut Karoliina sanoi nauttivansa siitä, että ei tarvitse olla parrasvaloissa koko ajan, vaan saa Waldo's People -yhtyeessä olla lavalla vain yhtenä tähdistä.

– En kaipaa omaa hittibiisiä, nautin esiintymsestä yhdessä isomman porukan kanssa, Karoliina sanoi Seiskalle.

Karoliina Kallio

Waldo's Peoplen lisäksi Karoliina on laulanut suositussa Flipper-bileyhtyeessä sekä esiintynyt kahdesti taustalaulajana Euroviisuissa. Karoliina on myös tuttu tv:n laulukykykisoista, sillä jo lapsena hän oli mukana Tenavätähdessä ja sen jälkeen hänet on nähty myls Idolsissa (2005) ja The Voice of Finlandissa (2012).

Karoliina Kallio
Tilaa Seiskan uutiskirje! »