Nyrkkeilijä Juho Tolppola hyökkäsi rajusti seksuaalivähemmistöjä vastaan – vertasi homoja mielisairaisiin: ”Mulle homo tai lesbo ei ole ihminen!”

Uutiset | 27.06.2018 10:35

Nyrkkeilijä Juho Tolppola hyökkäsi seksuaalivähemmistöjä vastaan sosiaalisessa mediassa.

Suomen Nyrkkeilyliitto julkaisi Facebook-sivustollaan, että se osallistuu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ja yhdenvertaisuutta puolustavan Pride-tapahtuman kulkueeseen tulevana lauantaina (30.6.)  yhdessä Olympiakomitean kanssa.

KATSO MYÖS: Popsensaatio Alma mainostaa Pride-viikkoa kauniin ystävättärensä kanssa - katso!

Ex-nyrkkeilijä Juho Tolppola suorastaan raivostui Suomen Nyrkkeilyliiton päätöksestä osallistua tapahtumaan.

EI HERRANJUMALA !! tuhlatkaa toi sateenkaari touhu suoraan nyrkkeily hommin, hän kirjoitti julkisessa Facebook-päivityksessään.

Vertasi homoja sairaisiin

Juhon postaus on kerännyt paljon kommentteja.

Miks ei kaikki sais olla just sellaisia kun haluaa? Ihmisiähän me tässä kaikki ollaan, eräs Juhon Facebook-kaveri kommentoi.

Juho osallistui keskusteluun äärimmäisen homofobisesti.

Mainostakoot pride sivustoilla eikä tuoda mielenvikaisuutta (mun mielestä) mitään muuta kautta, Juho kirjoitti.

Lue myös: Mr. Gay Finland -finalisti Mathiaksen, 19, rankka elämä: menetti ystäviä homoutensa takia − kuuli homofobisia kommentteja työkavereiltaan!

Eräs toinen Juhon Facebook-kaveri kommentoi, että seksuaalivähemmistöihin kuuluvien pitäisi hoitaa itsensä kuntoon, koska ”näkee, että ovat aivan sekaisin, ja sitten vielä pitäisi lapsiakin saada.”

Ei niille lapset kuulu. Vain terveille, Juho kailotti. 

Myöhemmin hän kommentoi, että lasten hankkiminen muuten kuin biologisin keinoin on sairasta ja ”sairauden levittämistä”. Juho myös toivoi, että Venäjän presidentti Vladimir Putin lähettäisi ydinpommin Suomeen.

”Minulle homo tai lesbo ei ole ihminen!”

Juhon homoviha suorastaan yltyi keskustelun edettyä. Hän ilmoitti seksuaalivähemmistöihin kuuluvien ihmisarvon olevan hänen silmissään mitätön.

Mulle ikävä kyllä homo tai lesbo ei oo ihminen, hän kirjoitti.

Luojan kiitos olemme terveitä, hän jatkoi.

Valmentaa nuoria

Juho kertoi Seiskalle pari viikkoa sitten, että hän ryhtyy lajin juniorivalmentajaksi. Valmennustuntien on tarkoitus alkaa Lauttasaaren FireBody-salilla syksyllä. FireBody ei liity Tolppolan mielipiteisiin millään tavalla.

− Nyrkkeily opettaa kunnioitusta, kurinalaisuutta, kohteliaisuutta ja oikeastaan kaiken, mitä elämässä tarvitaan, Juho kertoi Seiskalle aikaisemmin tässä kuussa.

Lue myös: Ex-nyrkkeilijä Juho Tolppola haluaa nuorison kaduilta kehään: Köyhemmätkin pääsevät mukaan!

Facebook-kommenteissaan Juho tuo esille sen, että seksuaalivähemmistöihin kuuluvat ovat tervetulleita nyrkkeilylajeihin, mutta Pride-tapahtuman kannattaminen on nyrkkeilylle huono asia.

Tää saatanan esille tuominen ei ole ok, hän kirjoitti, mikä on varsin suuressa ristiriidassa hänen Seiskalle antamansa kommentin kanssa.

Juttua päivitetty klo 13.43: Lisätty täsmennys, ettei FireBody-sali ole mukana hänen mielipiteissään.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!