Nylon Beatista tuttu Jonna Geagea palaa äitiyslomalta keikkalavoille: ”Uusi kappale kertoo, kuinka elämä menee aivan päin persettä!”

Uutiset | 21.01.2018 18:41

Nylon Beat -duosta tuttu laulaja Jonna Geagea, 40, on ollut 15 vuotta yhdessä ex-jalkapalloilija Oscar Geagean kanssa. Vuonna 2009 avioituneella pariskunnalla on kaksi lasta, 5-vuotias Mimi ja 3-vuotias Lulu Aimee.

– Esikoinen aloittaa tänä vuonna eskarin. Suunnittelimme mieheni kanssa kauan, että olisimme tehneet pitkän perhereissun ulkomaille, mutta enää se ei ole mahdollista, Jonna pohti Seiskalle Rymy-Eetun synttäreillä.

Esikoisen syntymästä lähtien Jonna on ollut kotona lasten kanssa.

Lue myös: Nylon Beat -Jonna: Kadun musiikkiuraani!

– Olen todella tiukka ja äkkipikainen mutta samaan aikaan rakastavainen äiti. Välillä joudun korottamaan ääntä lasten kanssa, ja osaan olla kovaääninen, Jonna nauraa.

Teen itse kappaleeni

Nylon Beatin jälkeen soolouran aloittanut Jonna palaa keikkalavoille uusien kappaleiden ja levyn julkaisun myötä.

– Tuleva levy on ensimmäinen, jolle olen sanoittanut ja säveltänyt omat kappaleeni. En osaa vielä sanoa, koska pitkäsoitto julkaistaan.

Pian julkaistavan Tuo nainen -kappaleensa sanoitusta Jonna kuvailee hyvin synkäksi.

– Kappale kertoo, kuinka elämä menee välillä aivan päin persettä. Kaikissa asioissa ei ole kultaista reunusta. Kappale ei kuitenkaan kerro minusta, sillä minulla menee tällä hetkellä hemmetin hyvin enkä muutenkaan ole muita kohtaan ilkeä ihminen.

Lue myös: Uutta musiikkia julkaiseva Jonna Geagea: Nylon Beat -yhtyettä pyydetään säännöllisesti keikoille!

Erinin naapuri

Vuonna 2003 lopettanut Nylon Beat ei ole Jonnan mukaan palaamassa Tiktakin, Taikapeilin ja Ultra Bran tapaan keikkalavoille.

Jonna on edelleen hyvissä väleissä entisen yhtyekaverinsa, Vain elämää -ohjelmastakin tutun Erinin kanssa.

– Meitä on kysytty säännöllisesti keikoille, mutta aina kaikki pyynnöt eivät edes kantaudu meille saakka. Nyt eletään tätä hetkeä. Näemme Erinin kanssa usein, sillä asumme lähekkäin ja meillä on melkein saman ikäiset lapset. Viimeksi näimme tänään!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!