Katso kuva!
Roope Salminen

Nykyisin sinkkuna viihtyvältä Roope Salmiselta yllättävä päivitys - kiittää uusia tuttavuuksiaan: " Kaikki on loppujen lopuksi tosi hyvin"

12.12.2018 11:17

Median moniosaaja Roope Salminen täytti eilen tiistaina (11.12.) 29 vuotta. Synttäreiden kunniaksi hän julkaisi Instagram-tilillään suloisen kuvan itsestään pikkuisena. Tägin mukaan kuva on peräisin Roopen tädin, koomikko Krisse Salmisen arkistoista.

Lue myös: SARA SIEPIN INSTAGRAM-TILI MUUTTUI SOTATANTEREEKSI ROOPE SALMISEN KOMMENTOINNIN MYÖTÄ - SARALTA YLLÄTTÄVÄ VASTAUS SPEKULOINTEIHIN: "EI SE MIKÄÄN SALAISUUS OLE OLLUTKAAN!"

Kuvan yhteyteen Roope summasi kuluneen vuoden. 

- Oon tosi kiitollinen tästä vuodesta ja mun ystävistä ja uusista tuttavuuksista. paljon kaikkee on taas tapahtunu mut kaikki on loppujen lopuks tosi hyvin, Roope kirjoitti. 

Roopen vuoteen on mahtunut lukuisia työprojekteja niin juontotöiden kuin muidenkin projektien saralla. Myös hänen henkilökohtaisessa elämässään on sattunut ja tapahtunut, sillä hän erosi avopuolisostaan Sara Siepistä syyskuussa. 

Pariskunta oli yksi Suomen seuratuimpia julkkispareja ja heidän eronsa puhuttaa edelleen. 

Lue myös: SARA SIEPIN POVEKAS JUHLAMEKKO INNOSTI JOPA ROOPE SALMISENKIN KOMMENTOIMAAN SOMESSA - SARALTA EXÄLLEEN JÄÄTÄVÄN TYLY VASTAUS!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!