fbq
Uutiset
22.12.2019 11:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto & Atte Kajova
Danny ja Erika asuvat yhdessä.
Nuori laulajakaunotar ei palannutkaan pikkujouluista yöksi kotiin! Dannyn, 77, kanssa asuvalta Erika Vikmanilta, 26, harvinaisen suoraa puhetta: ”Olen vapaa tekemään mitä haluan!”
Uutiset
22.12.2019 11:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto & Atte Kajova

Pariskunnan toinen puolikas oli poissa, kun Seiskan reportteri sai hiljattain harvinaisen kutsun Dannyn kotiin Kirkkonummelle. Tilava tiilijuvila on nimittäin myös vuoden 2016 tangokuningattaren Erika Vikmanin koti, mutta tamperelaislähtöistä laulajaa ei yllättäen näkynytkään mailla halmeilla kotivierailumme aikana.

– Erikan kyllä piti tulla tänne, mutta… Itse asiassa hänen piti tulla kotiin jo eilen, mutta hän ilmoittikin menevänsä pikkujouluihin tänä iltana, Danny harmitteli.

Lue lisää: Kuvat Seiskassa! Iskelmälegenda Danny esittelee kotinsa – pikkujouluihin livistänyt Erika-rakas yön poissa!

Dannyn täydellisesti yllättäneestä käänteestä huolimatta mistään sen kummemmasta dramatiikasta ei ollut kuitenkaan kyse.

– Mustasukkaisuus olisi riittämättömyyden tunnetta. En voi olettaa, että minulla olisi Erikaan joku yksinoikeus. Pitää olla realisti ja todeta, etten ole saman ikäinen kuin Erika. Pelkästään se asettaa määrättyjä eroavaisuuksia elämäntapoihimme, musiikkineuvos muotoili.

Lue lisää: Erika Vikman lähti pikkujouluihin ja yöpyi muualla – Danny kiistää suhdedraaman: ”En voi olettaa, että minulla olisi joku yksinoikeus!”

Danny hyväksyy elämän realiteetit ja sen, ettei kiireistä avopuolisoa näy aina maisemissa. – Erika on kuin lintu, joka jonain päivänä lehahtaa omille siivilleen. Niin on hyvä.
Danny hyväksyy elämän realiteetit ja sen, ettei kiireistä avopuolisoa näy aina maisemissa. – Erika on kuin lintu, joka jonain päivänä lehahtaa omille siivilleen. Niin on hyvä.

”Vapaa tekemään mitä haluan”

Erika ei ollut palannut kotiinsa vielä pikkujoulujensa jälkeenkään. Seuraavana päivänä Seiska tavoitti kiireisen tangokuningattaren puhelimitse.

Mitä Danny mielestäsi tarkoitti sanoessaan, ettei hänellä ole sinuun yksinoikeutta?

– No näinhän se on. Dannylla ei ole koskaan ollut minuun mitään yksinoikeutta. Omistan itse itseni ja teen omat päätökseni mitään kyselemättä. Olen vapaa tekemään mitä haluan, Erika painottaa.

– Meidän on vain sopeuduttava elämäntyyliin, johon olemme ryhtyneet. Välillä on aikoja, jolloin saan mennä yksin – paljonkin yksin. Ja mikä vain järjestely meillä olisikin, en tietenkään puhuisi siitä julkisuudessa.

Katso kuvat Dannyn ja Erikan kodista Seiska Klubista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »