fbq
Uutiset
23.05.2018 20:02
Teksti: petri voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Matti Matikainen
Kaarina Kivilahti
Nuorekkuutensa salaisuutena hyviä geenejä pitävä Kaarina Kivilahti söi alle kolmessa kuukaudessa 50 kiloa suklaata!
Uutiset
23.05.2018 20:02
Teksti: petri voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Matti Matikainen

Muotialan yrittäjä ja putiikinpitäjä Kaarina Kivilahti, 72, on pyörittänyt omaa vaateliikettä jo 32 vuoden ajan Helsingin keskustassa. Hyvässä kunnossa oleva yrittäjä toteaa, ettei hän ole edes suunnitellut eläkkeelle jäämistä.

LUE MYÖS: KAARINA KIVILAHTI PALJASTI YLI 40 VUOTTA KESTÄNEEN AVIOLIITTONSA SALAISUUDEN: OLEN MIEHENI PALVELIJA

- Nuorekkuuteni salaisuus on hyvät geenit! Koen olevani luonteeni vahva, mutta en pidä itseäni missään nimessä kovana. Olen aina myös urheillut: harrastin aikoinaan muun muassa balettia, Kaarina Kivilahti kertoo Seiskalle.

Kaarina muistelee saaneensa aikoinaan 50-vuotislahjaksi 50 kiloa suklaata, jonka syöminen ei tuottanut hänelle ongelmia. 

- Söin suklaan kahdessa ja puolessa kuukaudessa. Lihoin ainoastaan kolme kiloa, Kaarina kertoo.

Isoäiti kahdelle pojalle

Kaarina on isoäiti tyttärensä Klara Kivilahden kahdelle pojalle. Hän edusti Mannerheimin lastensuojeluliiton hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä yhdessä Klaran esikoisen Krisin, 14, kanssa.

KATSO MYÖS: PUTIIKINPITÄJÄ KAARINA KIVILAHTI TÄYTTI 70 VUOTTA - KUVAT VUOSIEN VARRELTA!

- Rakastan lapsenlapsiani todella paljon! He ovat supersuloisia ja fantastisia poikia. Haluaisin viettää heidän kanssaan enemmän aikaa kuin mitä aikataulut antavat tällä hetkellä periksi. Työt pitävät minut kiireisenä. 

Kaarina Kivilahti

Hyvät välit tyttäriin

Klara-tyttären lisäksi Kaarinalla on Kari-aviomiehensä kanssa Karina-tytär. Molemmat tyttäret ovat edustaneet äitinsä rinnalla julkisuudessa. 

- Olen läheinen molempien kanssa! Rakastan rauhaa, joten olemme olleet aina hyvissä väleissä. Kun lapset olivat pieniä, olin heidän kanssaan ensimmäiset vuodet kotona. Lapset tarvitsevat äitiään, kun ovat pieniä.