Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
alma

No nyt on kova! Alma ja Miley Cyrus poseeraavat yhdessä – hittisinkkuja pukkaa?!

Alma-fanit sinkoilivat maaliskuussa onnesta, kun hittisinkkuja toisensa jälkeen tiputtanut laulaja julkaisi odotetun Heavy Rules Mixtapensa

Alman persoonallista ääntä on kuultu myös kahden supertähden rinnalla, nainen on nimittäin yhdistänyt voimansa Charli XCX:n ja Tove Lon kanssa. Alma on esiintynyt myös englantilaisen Dua Lipan kanssa BBC-radiokanavalla, ja nyt hän on tanskalaispoppari MØ:n Forever Neverland: Chapter 1 -Euroopan kiertueen lämppäri. 

Pridessa Los Angelesissa

Alma pitää faninsa ajan tasalla menoistaan sosiaalisessa mediassa. Viime viikolla stara esiintyi Los Angelesin Pride-viikoilla yhdessä Tove Lon ja Charlien kanssa. Nyt näyttää siltä, että Alma on päässyt tutustumaan myös Miley Cyrusiin.

Lue lisää: Huippusuosittu Alma perusti oman firman: ensimmäisen tilikauden tulos on yllättävä - vaatimaton liikevaihto!

alma

Alma julkaisi kuvan Instagram Storyssaan. Siinä tyylilleen uskollinen Alma poseeraa Mileyn ja Andrew Wyattin kanssa, joka työskentelee muusikkona sekä tuottajana. 

alma

Myös Miley on julkaissut kuvan Andrewn kanssa, ja vaikuttaa siltä, että kaksikko on kuvassa studiolla. Alman kuvasta ei puolestaan saa selkoa, missä hän on hittitehtailijoiden kanssa ollut, mutta heillä on yllään samat vaatteet kuin Mileyn julkaisemassa studiokuvassa.

Nähtäväksi jää, kuullaanko Alman ja Mileyn yhteen sulautuvat äänet tulevaisuudessa radioaalloilla. 
 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!