fbq
Uutiset
01.02.2019 14:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram ja facebook
Martina Aitolehti
No nyt nöpöttää! Martina Aitolehti poseeraa uusissa promokuvissa reteästi ilman rintaliivejä - katso hätkähdyttävät kuvat!
Uutiset
01.02.2019 14:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram ja facebook

Kohukaunotar Martina Aitolehti hehkutti viime viikolla somessa kuvanneensa uutta kuvamateriaalia nettisivujaan varten.

Mulle on vuosien aikana muodostunut hyvin selkeä visio siitä kuka olen, mitä arvoja haluan edustaa ja mm. minkälaisesta tyylistä tykkään. Pian aukeaa www.martinaaitolehti.com ja olen aika fiiliksissä sen sisällöstä, hän kirjoitti Facebookissa.

KATSO MYÖS: MARTINA AITOLEHTI ESITTELEE PEPPUAAN SEKSIÄ TIHKUVISSA SILKKIALUSVAATTEISSA: "IHMINEN ON IHAN MAHDOTTOMAN KAUNIS OLENTO TERVEENÄ JA ITSEVARMANA - OLETTEKO SAMAA MIELTÄ?"

Kaunotar päivitti tuoreen otoksen myös Facebookin profiilikuvaksi. Upeassa kuvassa hän poseeraa liilansävyisessä asukokonaisuudessa, joka ei sinänsä ole millään tapaa paljastava. Huomio kuitenkin kiinnittyy väistämättä Martinan rintavarukseen, jota ei poolon alla ole selvästikään verhottu rintaliiveihin.

Martina on julkisuudessa kertonut avoimesti useista rintaleikkauksistaan, ja hänen yhtä silikonioperaatiotaan on seurattu jopa yhden tosi-tv-sarjan verran Seiskan nettisivuilla.

KATSO: MARTINA - SILIKONIOPERAATIO TURKISSA 6: HALUAN MAKSIMISSAAN NÄIN ISOT RINNAT!

Sarja on vuodelta 2013.

 Paidan alta paistavat nännit ovat kiinnittäneet myös Martinan Instagram-seuraajien huomion.

Sulla on kylmä, eräskin toteaa käsiään silmiensä päällä pitävän apina-emojin kera.

Nöpöttimet, toinen kuittaa.

- Nyt on Marttiina pakko sanoa että mukavasti nänni pystyssä

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!